M Murat6261 Centipat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, Aura Creator birkaç defa tekrar silip yüklememe rağmen aygıt yok hatası alıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Dosya Ekleri aaaa.png 862,8 KB · Görüntüleme: 63
Merhabalar, Aura Creator birkaç defa tekrar silip yüklememe rağmen aygıt yok hatası alıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #2 Murat6261 dedi: Merhabalar, Aura Creator birkaç defa tekrar silip yüklememe rağmen aygıt yok hatası alıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dash kasalarda RGB klavye olmadığından erişememeniz normal. Artı 0 Eksi
Murat6261 dedi: Merhabalar, Aura Creator birkaç defa tekrar silip yüklememe rağmen aygıt yok hatası alıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dash kasalarda RGB klavye olmadığından erişememeniz normal.
xxMFIxx Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 119 Daha fazla Sistem Özellikleri 12900k 32 GB DDR5 5600 Mhz WD SN850 1 TB MSI MPG Z690 CARBON WIFI ZOTAC RTX 4080 Trinity OC Corsair RM850x NZXT X73 Lian Li Dynamic XL (Cooler Master Halo ARGB x10) Lian Li Strimer Plus 3x8 pin & 24 pin Asus ROG Strix Scope RX Red Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 Murat6261 dedi: Merhabalar, Aura Creator birkaç defa tekrar silip yüklememe rağmen aygıt yok hatası alıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir ARGB veya RGB cihaz varsa PC bileşenleri kısmında görebilirsiniz. Buradan ayar yapabilirsiniz. Görebilmeniz için ASUS Aura Sync desteği olması gerekiyor cihazlarınızda. Artı 0 Eksi
Murat6261 dedi: Merhabalar, Aura Creator birkaç defa tekrar silip yüklememe rağmen aygıt yok hatası alıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir ARGB veya RGB cihaz varsa PC bileşenleri kısmında görebilirsiniz. Buradan ayar yapabilirsiniz. Görebilmeniz için ASUS Aura Sync desteği olması gerekiyor cihazlarınızda.
KS KS M Murat6261 Centipat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #4 Radeon RX 5500M dedi: Dash kasalarda RGB klavye olmadığından erişememeniz normal. Genişletmek için tıkla... bu söylediğine emin misin ? klavye ışıklı fakat tek renkte yanıyor oda yeşil ve sadece parlaklık ayarı yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
Radeon RX 5500M dedi: Dash kasalarda RGB klavye olmadığından erişememeniz normal. Genişletmek için tıkla... bu söylediğine emin misin ? klavye ışıklı fakat tek renkte yanıyor oda yeşil ve sadece parlaklık ayarı yapılabiliyor.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 3 Temmuz 2021 #5 Murat6261 dedi: Bu söylediğine emin misin ? Klavye ışıklı fakat tek renkte yanıyor oda yeşil ve sadece parlaklık ayarı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aura değil Armoury Crate yazılımını indirmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Murat6261 dedi: Bu söylediğine emin misin ? Klavye ışıklı fakat tek renkte yanıyor oda yeşil ve sadece parlaklık ayarı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aura değil Armoury Crate yazılımını indirmeniz gerekiyor.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #6 Murat6261 dedi: Bu söylediğine emin misin? Klavye ışıklı fakat tek renkte yanıyor oda yeşil ve sadece parlaklık ayarı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet eminim. RGB olanlar ASUS sitesinde belirtilir. Bu model tek renk klavyeye sahip. Artı 0 Eksi
Murat6261 dedi: Bu söylediğine emin misin? Klavye ışıklı fakat tek renkte yanıyor oda yeşil ve sadece parlaklık ayarı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet eminim. RGB olanlar ASUS sitesinde belirtilir. Bu model tek renk klavyeye sahip.