TUF FX505 RAM upgrade

berkyekeduz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ASUS TUF FX505 serisi laptop aldım ancak 8 GB RAM upgrade etmek istiyorum. Dual Channel calısması için hangi RAM'i almalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bilgileri ekran görüntüsü olarak atıyorum.

ram.jpg

ram 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ASUS TUF FX505 serisi laptop aldım ancak 8 GB RAM upgrade etmek istiyorum. Dual Channel calısması için hangi RAM'i almalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bilgileri ekran görüntüsü olarak atıyorum.

Eki Görüntüle 511847

Eki Görüntüle 511862

8 GB 2400MHz CL 17 bir RAM lazım. Marka hakkında bir bilgi yok ama daha uyumlu olması için micron belleğe sahip bir model bul.
Dediğim tüm özelliklere sahip bu var.

içindeki ram 3200 mhz ama amd ryzen 3750 h max 2400 mhz calısıyor dediğiniz rami alırsam eğer dual channel calısma imkanı var mı acaba ya da crucial 8 gb 2666 mhz mi almalıyım.. teşekkürler

içindeki ram 3200 mhz ama amd ryzen 3750 h max 2400 mhz calısıyor dediğiniz rami alırsam eğer dual channel calısma imkanı var mı acaba ya da crucial 8 gb 2666 mhz mi almalıyım.. teşekkürler
Benim attığımı almanız yeterli. Dual olarak çalışacaktır.

Şunu da unutmamak gerek hangisini alırsan al hatta cihazın içindekinin aynısını alsan bile uyuşmazlık olma ihtimali var. Kesin bir şey diyemeyiz ama yüzde 80-90 çalışacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı