TUF Gaming 1650 Super OC yapma

PUN1SHER

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ASUS TUF Gaming 1650 Super ekran kartını GPU Tweak II üzerinden OC moda aldım ancak tatmin edici bir sonuç vermedi. Sizin bana önerebileceğiniz değerler var mıdır? Soğutma konusunda kasada sıkıntı yok, değerler iyi.

Merhaba arkadaşlar, ASUS TUF Gaming 1650 Super ekran kartını GPU Tweak II üzerinden OC moda aldım ancak tatmin edici bir sonuç vermedi. Sizin bana önerebileceğiniz değerler var mıdır? Soğutma konusunda kasada sıkıntı yok, değerler iyi.
Ben de kartı geçen gün aldım GTA 5 te 1980 mhz de çalışıyor gaming modunda oynuyorum normalmidir?

Hocam OC edition zaten eğer tüf Gaming aldıysanız o yüzden 2000 mhzye kadar çıkıyor.
Anladığım kadarıyla kendim OC yapamıyorum. Çünkü hiç dokunmadım ayarlara. Peki bu değerde çalışması herhangi bir zarar verir mi? işlemcim sizinkiyle aynı bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı