Monster alıp 2 ayda 1 servise göndereceğime. ASUS alırım servise göndermem.
Yeni cihazları gördünmü bilmiyorum ama soğutma bölümü mükemmel, MX4 kullanılması sorun sadece. Macun değiştirilse çok iyi sonuç verir.
Monster alıp 2 ayda 1 servise göndereceğime. ASUS alırım servise göndermem.
Nereden gördün ısındığını bende aynı aynı laptopu kullanıyorum işlemci ve ekran kartını en çok zorlayan oyunları oynadım CPU 88 derece GPU 73 derece gördüm.
Benim Nitro 5'lerim (R7 4800H(GTX1650 Ti) ve R7 5800H(RTX 3080)) hiçbir zaman CPU 84'u GPU 76'yı geçmedi. Ama G900'um hep 90 üstü.
Hocam Monster'in işlemcisi daha iyi Abra serisi Clevo kasa olduğundan ısınır ama bu Tulpar serisi ASUS iyi bir marka ona bir şey diyemem ama Monster'in bakim format gibi ücretsiz desteği var.
Hocam Acer Nitro'nun ekran ms si yüksek bir de kasa kalitesi olarak Monster'in daha iyi.
Monster alıp 2 ayda 1 servise göndereceğime ASUS alırım servise göndermem.
Acer deyip dalga geçtiğiniz firmanın ürünleri Monster çöpüne göre kaç kat daha iyi ve daha uygun biliyor musunuz? Nitro 16 serisinde sıvı macun var. Nitro 5'lerse 87 dereceyi(ekstrem şartlarda) geçmeyen cihazlar.
Acer deyip dalga geçtiğiniz firmanın ürünleri Monster çöpüne göre kaç kat daha iyi ve daha uygun biliyor musunuz? Nitro 16 serisinde sıvı macun var. Nitro 5'lerse 87 dereceyi(ekstrem şartlarda) geçmeyen cihazlar.
Çöp dediğin firma işlemcideki limitleri kaldırıyor, hiçbir firma yapmıyor bunu.
Evet kanka cpu sıcaklıkları 95 dereceÇöp dediğin firma işlemcideki limitleri kaldırıyor, hiçbir firma yapmıyor bunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.