Ne alaka?O zaman monster daha iyi demeyeceksin.
Ne alaka?O zaman monster daha iyi demeyeceksin.
O zaman Monster daha iyi demeyeceksin.
Ya sorun şu test programının eski versiyonları fazla puan veriyor adam anlamıyor.Ya anla sunu adam anla. Sizin isinmayan ASUS'unuz sinirlamasi oldugu icin isinmiyor. Adaminkinde o yok ve sen adamin 10. nesil islemcisiyle 23 model Ryzen'le karsilastiriyorsun zaten R7 4800H i7 10875H'in icinden geciyor. Monster'da sinir olsa oda seninki gibi isinmiyacak. Ama daha az performans verecek. Kac kere diyoruz kasada kotu diye. Ama performansda cok daha iyi. Senin ASUS'unda sinir olmasa adaminkinin icinden gececek ama biz stock degerleri baz aliyoruz.
Ya sorun şu test programının eski versiyonları fazla puan veriyor adam anlamıyor.
Test in 65 Games ASUS için neredeyse tüm oyunların olduğu bir video var YouTube'da ve orada da aşağıda attığım Cyberpunk değerleri gibi beni düşündürmeye iten sıcaklık değerleri var.
Monster için kasa kalitesi (bu benim için pek sorun değil harici klavye ve mouse kullanacağım), ve fiyat yüksekliği (attığım linklerde iki laptop aynı fiyatta) yorumları gelmiş.
RAM konusunu netleştiren bir yorum göremedim hala DDR 4 32 GB RAM 5 yıl son çıkan oyunları oynattırır mı bana eğer ki Monster'ı seçersem?
Aslında amacım laptop almak değildi yaşadığım yerde elektrik altyapısı sorunlu olduğu için mecburen alıyorum, bu yüzden yeni yeni işlemci kısmını çözebildim sadece.
intelin 12. nesili ddr5 desteklemiyordu değil mi ileride de yükseltme gibi bir şansım olmayacak monster'i seçersem? Birde yukarıda attığım görselde 93 derece olan işlemci ısısı değil mi asus için? son olarak bir kaç yerde bu tulpar görünümlü clevo kasaya sahip diye yorumlar görmüştüm tulpar t5'ler için, gerçekliği nedir bu yorumların?Hocam ASUS'larda sınır olduğundan dolayı ısınmıyor, Monster'de sınır olmadığından dolayi daha performanslı çalışıyor kasa olarak da Tulpar'in kasasi kaliteli ısınma sorunu yaşamazsınız RAM konusu ben şu anda DDR4 32 GB 3200MHz RAM kullanıyorum sorun görmedim drop vs olmadi eger RAM'larim DDR5 yüksek MHz isterseniz size kalmış.
Intel'in 12. nesili DDR5 desteklemiyordu değil mi ileride de yükseltme gibi bir şansım olmayacak Monster'i seçersem? Bir de yukarıda attığım görselde 93 derece olan işlemci ısısı değil mi ASUS için? Son olarak birkaç yerde bu Tulpar görünümlü Clevo kasaya sahip diye yorumlar görmüştüm Tulpar t5'ler için, gerçekliği nedir bu yorumların?
Intel'in 12. nesili DDR5 desteklemiyordu değil mi ileride de yükseltme gibi bir şansım olmayacak Monster'i seçersem? Bir de yukarıda attığım görselde 93 derece olan işlemci ısısı değil mi ASUS için? Son olarak birkaç yerde bu Tulpar görünümlü Clevo kasaya sahip diye yorumlar görmüştüm Tulpar t5'ler için, gerçekliği nedir bu yorumların?
Anakartınızda ddr5 slotu yok takamazsınız.intelin 12. nesili ddr5 desteklemiyordu değil mi ileride de yükseltme gibi bir şansım olmayacak monster'i seçersem? Birde yukarıda attığım görselde 93 derece olan işlemci ısısı değil mi asus için? son olarak bir kaç yerde bu tulpar görünümlü clevo kasaya sahip diye yorumlar görmüştüm tulpar t5'ler için, gerçekliği nedir bu yorumların?
bu laptopu en azından bir 5 yıl kullanıcam, anakart anladığım kadarıyla 64gb'a kadar destekliyor ddr4'ü. bir problem yaşar mıyım ddr5 laptop almadığım için?Anakartınızda ddr5 slotu yok takamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.