TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 vs. Monster Tulpar T5 v23.2.2

Dosya Ekleri

• resim_2023-09-23_144827441.png
    resim_2023-09-23_144827441.png
    60,5 KB · Görüntüleme: 30
Hocam RDR yükleyeceğim kısa zamanda testini yapıp atacağım bu arada isi değerlerini tam olarak atar misin bir de kaç FPS hangi ayarlarda onu da soyler misin?

Hocam soğutucu hepsini çözüyor be. Benim önceden HP emektar vardı. Ara ara cehennemde CS:GO giriyorduk laptop ile. Soğutucusuz 99derece görüyordu. Soğutucu ile 82 falan :D

hahaha evet 80w çeken gpu nun 88 derece sıcaklıklarda olması, neredeyse sabit 130w çeken gpunun 78 derece olması.
Hocam ben daha arkadaşla ilgileneceğim konu sahibinin sorusu varsa onu yanıtlıyalim kanit göstersek bile adama inanmiyor

Hocam soğutucu hepsini çözüyor be. Benim önceden HP emektar vardı. Ara ara cehennemde CS:GO giriyorduk laptop ile. Soğutucusuz 99derece görüyordu. Soğutucu ile 82 falan :D
Hocam ben laptopun altına hic bir sey koymuyorum hava bile almıyor birde fan koysam rahat 60 70 arasi olur

Uzun bir araştırmadan sonra bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Açıkçası ASUS'taki ısınma problemi biraz tedirgin ediyor beni, sitede çok fazla önerilen HP Victus'lara da ne kadar zorlasam kendimi ikna edemedim. Daha önce başımı çok ağrıttı HP, donanım olarak daha iyi bir işlemci sunsa da güven problemimi aşamadım. İkisi arasında da DDR 5 16 GB ile DDR 32 GB RAM faktörü kafamı karıştırıyor.

Monster Tulpar T5
Asus TUF Gaming A15

Konu sahibi mezardan okuyor mesajları galiba :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı