atakanatlgn
Hectopat
Aynen dememişsiniz.Ciddi misin ya biz ne zaman monsterın en iyi olduğunu söyledik.
Aynen dememişsiniz.Ciddi misin ya biz ne zaman monsterın en iyi olduğunu söyledik.
Hocam hp ile ilgilemeleri daha önceki sayfalarda yaptık biz sen tam okumamissinHP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buyurun hocalarım. Ne ASUS'u ne Monster'i bu daha iyidir.
Aynen 3 saat aralıksız Valorant testi yaptım Abra A5 v17.4 ile CPU 77 GPU 78 dereceyi geçmedi.
Galiba arkadaş seni fazla kudurtmuş ve bu mesajı ciddiye almışsınAynen dememişsiniz.
Monster'in alt segment cihazları ısınıyor onu biz kabul ediyoruz ama üst segment cihazlara arkadaş çöp olarak bakıyor.
Hocam HP ile ilgilemeleri daha önceki sayfalarda yaptık biz sen tam okumamissin.
Hocam HP ile ilgilemeleri daha önceki sayfalarda yaptık biz sen tam okumamissin.
Hocam rdr yukliyecegim kısa zamanda testini yapıp atacağım bu arada isi değerlerini tam olarak atarmisin birde kaç fps hangi ayarlarda onuda soylermisinBak sen Valorant'ta 78 derece görüyorsun ben RDR 2 Ultra 2K da 88 derece gördüm.
hahaha evet 80w çeken gpu nun 88 derece sıcaklıklarda olması, neredeyse sabit 130w çeken gpunun 78 derece olması.Bak sen Valorant'ta 78 derece görüyorsun ben RDR 2 Ultra 2K da 88 derece gördüm.
Hocam RDR yükleyeceğim kısa zamanda testini yapıp atacağım bu arada isi değerlerini tam olarak atar misin bir de kaç FPS hangi ayarlarda onu da soyler misin?
Hocam ben daha arkadaşla ilgileneceğim konu sahibinin sorusu varsa onu yanıtlıyalim kanit göstersek bile adama inanmiyorhahaha evet 80w çeken gpu nun 88 derece sıcaklıklarda olması, neredeyse sabit 130w çeken gpunun 78 derece olması.
Hocam ben laptopun altına hic bir sey koymuyorum hava bile almıyor birde fan koysam rahat 60 70 arasi olurHocam soğutucu hepsini çözüyor be. Benim önceden HP emektar vardı. Ara ara cehennemde CS:GO giriyorduk laptop ile. Soğutucusuz 99derece görüyordu. Soğutucu ile 82 falan![]()
Uzun bir araştırmadan sonra bu ikisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Açıkçası ASUS'taki ısınma problemi biraz tedirgin ediyor beni, sitede çok fazla önerilen HP Victus'lara da ne kadar zorlasam kendimi ikna edemedim. Daha önce başımı çok ağrıttı HP, donanım olarak daha iyi bir işlemci sunsa da güven problemimi aşamadım. İkisi arasında da DDR 5 16 GB ile DDR 32 GB RAM faktörü kafamı karıştırıyor.
Monster Tulpar T5
Asus TUF Gaming A15
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.