TUF Gaming F15 alınır mı?

Benim bakış açım ve kalite düşünceme göre değil hocam. İş görmek demek, acı çekmeyi kabul etmek demektir. Ben hiçbir zaman 50'li bir alet tavsiye etmem, vicdanım el vermez. Bu insandan insana değişir mi? Çok bilemedim. Veriler ortada.

Veriler ortada evet, 3050 mesela şu an coğu oyun med high karışık şekilde oynatabiliyor. Acı çekilecek bir durum göremedim açıkçası.

Veriler ortada evet, 3050 mesela şu an coğu oyun med high karışık şekilde oynatabiliyor. Acı çekilecek bir durum göremedim açıkçası.
Tamam hocam, 3050 çok iyi.. yatıyorum ben. Başka insanların başka fikirlerinin olabileceğini gerçeğini ne zaman öğrenecek bizim halk..

Tamam hocam, 3050 çok iyi. Yatıyorum ben. Başka insanların başka fikirlerinin olabileceğini gerçeğini ne zaman öğrenecek bizim halk.

3050 çok iyi diye bir iddiam yok fakat başkalarının yanlış yönlendirilmesini istemem. 3050'nin fiyat olarak alternatifi olan 3060 ne fiyatta olduğu belli. Hadi 3060'a çıksa bile 3050 abarttığınız gibi garbage bir kart değil, iyi geceler dilerim.

3050 çok iyi diye bir iddiam yok fakat başkalarının yanlış yönlendirilmesini istemem. 3050'nin fiyat olarak alternatifi olan 3060 ne fiyatta olduğu belli. Hadi 3060'a çıksa bile 3050 abarttığınız gibi garbage bir kart değil, iyi geceler dilerim.
Bence yanlış yönlendirme değil. Bence 3050 yetersiz bir oyun kartı, helede laptopda.. hele de watt az ise.. fikre katılmazsınız anlarım ama fikre yanlış yönlendirme diyemezsiniz. Birisi gelip 3070 den azı alınmaz dese ona da saygı duyarım. Ben buradaki arkadaşların o kadar para verdikten sonra en azından yüzlerinin gülmesini isterim. 3050 ve 3060 arasında fiyat farkı vardır tabi, o fark da işte benim anlatmaya çalıştığım ama anlamamakta ısrar ettiğiniz şey.

Bence yanlış yönlendirme değil. Bence 3050 yetersiz bir oyun kartı, helede laptopta. Hele de watt az ise. Fikre katılmazsınız anlarım ama fikre yanlış yönlendirme diyemezsiniz. Birisi gelip 3070'den azı alınmaz dese ona da saygı duyarım. Ben buradaki arkadaşların o kadar para verdikten sonra en azından yüzlerinin gülmesini isterim. 3050 ve 3060 arasında fiyat farkı vardır tabii, o fark da işte benim anlatmaya çalıştığım ama anlamamakta ısrar ettiğiniz şey.

Herkesin her şeyi Ultra grafiklerde oynama takıntısı yok, öyle bir takıntısıda varsa 3050 almasın zaten. 1080P'de kart idare ediyor gayet laptopta olsa. Öneri veriyorsunuz, bu durumda birini normal olarak yönlendirmiş oluyorsunuz. Daha da uzatmaya gerek yok diyorum, kendisi kararı verir zaten bundan sonra.

3050 önermiyorum.

Bu bütçede başka ne alınabilir sence? 3070?

Top sende Mehmet. Arandur abini dinleyip güzel güzel oyun oynamak mı, yoksa zabalance beyefendiyi dinleyip, 30 frame almak için takla atmak mı? Kaderini seç. İyi bak kendine, hayırlısı olsun.

Hocam Allah aşkına bu bütçede arkadaşa 3050'nin üstünde performans verecek "laptop" önersene. Cidden anlamıyorum senin gibileri 3050 hiç de ölü bir kart değil. Senin bakış açın belli zaten XX50 serisi kartlar ölüymüş. 4050 çıkarsa almazsınız dahili grafik kartı perfomansı veriyor sonuçta.
Bu arada 2. linkteki ASUS alınır gayet güzel cihaz fiyatına göre.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı