Daha yüksek VRAM, 5. nesil Ryzen işlemci, ince kaliteli bir kasa, RTX 3060... her yönden daha iyi bir cihaz. Sonradan da RAM ekleyebilirsiniz zaten.
hocam ekran kartı RTX 3060 RTX 3050Tİ ile arasında dağlar kadar fark var 8gb ram evet şu an düşük kalıyor fakat daha uzun ömürlü olması için 3060 daha iyiNesi daha iyi biraz açar mısınız? 16GB Ram de ısrarcıyım zaten ama iyi olan kısımlarını anlamadığımdan merak ediyorum.
Bu cihaza ne diyorsunuz? Değer mi?
Bütçe varsa çok iyi cihaz.
Bütçem var en fazla 17k çıkabiliyorum. Yakın zamanda ucuzlama ihtimali var mı laptopların?Bütçe yetiyorsa daha iyidir 13 bin varsa attıgımız da iyidir.
Omen kasalar ısınıyor bildiğim kadarıyla ama sanırım bu farklı bir kasa, ha birde bildiğim kadarıyla ince kasalar pek iyi soğutma yapamıyor bunun sıcaklık testi var mı? Bende bakıyorum da bu aralar bilgisayar fikir edinmek için sordum.
Omen kasalar ısınıyor bildiğim kadarıyla ama sanırım bu farklı bir kasa, ha bir de bildiğim kadarıyla ince kasalar pek iyi soğutma yapamıyor bunun sıcaklık testi var mı? Bende bakıyorum da bu aralar bilgisayar fikir edinmek için sordum.
Hocam dediğim gibi testi var mı? Belli olmaz belki ısınma sorunu varsa sıkıntı yaratır.Sogutmada sıkıntı olacagını sanmıyorum. Ben de bundan alacağım eylül gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.