TUF Gaming F15 FX506HM vs Acer Nitro 5 AN515-46

MDAkif

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
ASUS TUF Gaming F15 FX506HM-HN114 Intel Core i5 11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar.
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-p-HBCV00003A2IH9?url_src=ios-product-detail

Bu laptop alınır mı? Veya.
Acer Nitro 5 AN515-46 AMD Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX 3060 FreeDOS 15.6" 144 Hz FHD taşınabilir bilgisayar nh. Qgzey. 001.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...TI?magaza=Teknorya&url_src=ios-product-detail

Gerçi ASUS'un yanında Acer iyi bir marka değil diye biliyorum tavsiyeniz nedir? Uzun vadede ASUS daha iyi olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle 2'sinin arasında işlemci farkı var %5 civarı bir performans farkı gösteriyor benchmark üzerinde. Ayrıca Acer ekran yenileme hızı 144hz ken diğeri 60 sanırım detaylı bilgi yazılmamış.
f15 in sanırım yıl olarak eski kasası bu.

Marka olarak terettüt ediyorum sadece uzun sürede sıkıntı çıkarmasından endişeliyim kullanmadım daha önce acer

Asus Acerden daha iyi marka fakat acerin özellikleri daha üstün.
Özellikleri daha iyi evet ama daha sonra pişman olacaksam özelliğin önemş kalmıyor ki . Isınma veya başka bir sorunla karşılaşırım diye endişe ettim için kararsın kaldım

öncelikle 2'sinin arasında işlemci farkı var %5 civarı bir performans farkı gösteriyor benchmark üzerinde. Ayrıca Acer ekran yenileme hızı 144hz ken diğeri 60 sanırım detaylı bilgi yazılmamış.
f15 in sanırım yıl olarak eski kasası bu.
Eski kasa evet 2021 de sonuçta asus daha kalitelidir diye düşündüğüm için kararsız kaldım

ben olsam acer ı alırdım, tamam asus kadar kaliteli değil ama sonuçta çok fazla fark var özellik olarak daha doğrusu yeteri kadar fark var.

ben olsam acer ı alırdım, tamam asus kadar kaliteli değil ama sonuçta çok fazla fark var özellik olarak daha doğrusu yeteri kadar fark var.
Özelliğe bakarsak bence çok fazla işlemci çokçok iyi ekran kartı asus da 90w acer da140 w
Da benim endişem daha doğrusu stabillik açısından sorun yaşarmıyım diye . Marka olarak biri iphone diğeri xiaomi gibi geldiği için.

Özelliğe bakarsak bence çok fazla işlemci çokçok iyi ekran kartı asus da 90w acer da140 w
Da benim endişem daha doğrusu stabillik açısından sorun yaşarmıyım diye . Marka olarak biri iphone diğeri xiaomi gibi geldiği için.
geçenlerde 4070ti aldım gidipte msi dan almadım da zotactan aldım mesela. 8k daha fazla vermek istemedim. Kişisel bir tercih

Ekran kartı 85w güç kullanıyor. Beklediğin gibi bir performans vermeyebilir. İlla 3050ti mı olması lazım 3050 95w olanlar var AMD Ryzen™ 7 işlemcili

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı