mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 15 Mart 2023 #1 Yeni aldım ama hiçbir yerde ekran kartı Max Q mu o mi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Model ASUS TUF Gaming FA506 ıeb HN041. Laptop bu arkadaşlar. Dosya Ekleri 9F1A95F3-4E73-4C49-9ECF-7C419F7A624A.png 200,9 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
Yeni aldım ama hiçbir yerde ekran kartı Max Q mu o mi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Model ASUS TUF Gaming FA506 ıeb HN041. Laptop bu arkadaşlar.
Çözüm Artoria Pendragon 15 Mart 2023 mengüç dedi: Kimse bilmiyor ya ASUS'u aradım onlarda bilmiyor kaç watt olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer.
mengüç dedi: Kimse bilmiyor ya ASUS'u aradım onlarda bilmiyor kaç watt olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer.
Winnkan Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #11 mengüç dedi: Kimse bilmiyor ya ASUS'u aradım onlarda bilmiyor kaç watt olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok Ne için lazımdı ? Artı 0 Eksi
mengüç dedi: Kimse bilmiyor ya ASUS'u aradım onlarda bilmiyor kaç watt olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bilgim yok Ne için lazımdı ?
KS KS mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 15 Mart 2023 #12 Winnkan dedi: Herhangi bir bilgim yok. Ne için lazımdı? Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu alalı FPS değerleri çok düşük kalıyor sebebi bu olabilir diye öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğim kadarıyla Max-Q olanlar düşük performans veriyormuş. Artı 0 Eksi
Winnkan dedi: Herhangi bir bilgim yok. Ne için lazımdı? Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu alalı FPS değerleri çok düşük kalıyor sebebi bu olabilir diye öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğim kadarıyla Max-Q olanlar düşük performans veriyormuş.
Winnkan Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #13 GPU ve CPU kullanım değerine baktınızmı ? Artı 0 Eksi
KS KS mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 15 Mart 2023 #14 Winnkan dedi: GPU ve CPU kullanım değerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım PUBG de %30 % 60 aralarında sıcaklık 65 derece en düşük ayarlarda 40 FPS ve çok fazla takılma var. Artı 0 Eksi
Winnkan dedi: GPU ve CPU kullanım değerine baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım PUBG de %30 % 60 aralarında sıcaklık 65 derece en düşük ayarlarda 40 FPS ve çok fazla takılma var.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #15 mengüç dedi: Kimse bilmiyor ya ASUS'u aradım onlarda bilmiyor kaç watt olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Artı 0 Eksi Çözüm
mengüç dedi: Kimse bilmiyor ya ASUS'u aradım onlarda bilmiyor kaç watt olduğunu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer.
KS KS mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 15 Mart 2023 #16 Artoria Pendragon dedi: 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Genişletmek için tıkla... Normal 3050 Ti o zaman herhalde. Artoria Pendragon dedi: 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Genişletmek için tıkla... FPS neden böyle acaba. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Genişletmek için tıkla... Normal 3050 Ti o zaman herhalde. Artoria Pendragon dedi: 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Genişletmek için tıkla... FPS neden böyle acaba.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #17 mengüç dedi: Normal 3050 Ti o zaman herhalde. Genişletmek için tıkla... Yani, bu terimler normalde öldü o sebeple kullanmak pek mantıklı olmuyor ama güç tüketimi düşük değil modelinizin. mengüç dedi: Normal 3050 Ti o zaman herhalde. FPS neden böyle acaba. Genişletmek için tıkla... Cıhazı attığın gibi 8 GB tek kanal RAM'le kullanıyorsan normal. Artı 0 Eksi
mengüç dedi: Normal 3050 Ti o zaman herhalde. Genişletmek için tıkla... Yani, bu terimler normalde öldü o sebeple kullanmak pek mantıklı olmuyor ama güç tüketimi düşük değil modelinizin. mengüç dedi: Normal 3050 Ti o zaman herhalde. FPS neden böyle acaba. Genişletmek için tıkla... Cıhazı attığın gibi 8 GB tek kanal RAM'le kullanıyorsan normal.
Winnkan Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #18 Artoria Pendragon dedi: 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Genişletmek için tıkla... 80 Watt. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: 75 watt model hocam, ne Max Q ne Max-P. Ortalama bir değer. Genişletmek için tıkla... 80 Watt.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Mart 2023 #19 Winnkan dedi: 80 Watt. Genişletmek için tıkla... Kaynak? Artı 0 Eksi
KS KS mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 15 Mart 2023 #20 Artoria Pendragon dedi: Yani, bu terimler normalde öldü o sebeple kullanmak pek mantıklı olmuyor ama güç tüketimi düşük değil modelinizin. Cıhazı attığın gibi 8 GB tek kanal RAM'le kullanıyorsan normal. Genişletmek için tıkla... Evet tek kanal. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Yani, bu terimler normalde öldü o sebeple kullanmak pek mantıklı olmuyor ama güç tüketimi düşük değil modelinizin. Cıhazı attığın gibi 8 GB tek kanal RAM'le kullanıyorsan normal. Genişletmek için tıkla... Evet tek kanal.