Alınabilir. Eğer geldiğinde beğenmezseniz iade edebilisiniz.Hocam sizce alınır mı yani?
Alınabilir. Eğer geldiğinde beğenmezseniz iade edebilisiniz.Hocam sizce alınır mı yani?
https://www.hepsiburada.com/acer-pr...x2FEyS4KABej31KlCSomPv5BAUY3edXxoCgEwQAvD_BwE Bu bilgisayar çok daha iyi i7 rtx 2080 super 32gb ram 1tb ssd 16000 tl
Aldıysanız hayırlı olsun deneyimlerinizi belirtirseniz bana ve diğer arkadaşlara faydalı olacaktır.Herkese çok teşekkürler.
Aldıysanız hayırlı olsun deneyimlerinizi belirtirseniz bana ve diğer arkadaşlara faydalı olacaktır.
Tamamdır, alırsanız ve memnun kalırsanız geri dönüş yapabilirseniz çok iyi olur. Deneyimlerinizi merak ediyorum.Daha almadım aklımda birkaç soru işareti var onları çözdükten sonra karar vereceğim.
Tamamdır, alırsanız ve memnun kalırsanız geri dönüş yapabilirseniz çok iyi olur. Deneyimlerinizi merak ediyorum.
Daha almadım aklımda birkaç soru işareti var onları çözdükten sonra karar vereceğim.
Mümkünse RDR 2 Performansı 1920x1080'de. Ve sizin görebildiğiniz diğer özellikleri merak ediyorum. Bu arada hayirli olsun gule gule kullanınMerhaba dün bu bilgisayarı şans eseri gördüm ve uzun zamandır aradığım her şeyin bunda olduğunu düşünerek sipariş ettim. Yarın elime ulaşacağını düşünüyorum. Birkaç gün içinde de ilk izlenimler ile ilgili rehber açısından konu açmayı düşünüyordum. Eğer incelememi istediğiniz bir şey varsa belirtebilirsiniz elimden geldiğince test tarzı şeyler yapmaya çalışacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.