TUF Gaming FX506HM alınır mı?

Bütçe
17000
Mux var mı bu laptopta acaba? oyun için ve de tasarım programlarında kullanacağım. pişman olunacak bir şeyi var mıdır?
ek olarak ekran özellikleri nedir? ekran kartı wattı kaçtır acaba? yüksek olan p mi yoksa q mu?

Son düzenleme:
Mux var mı bu laptopta acaba? oyun için ve de tasarım programlarında kullanacağım. pişman olunacak bir şeyi var mıdır?
ek olarak ekran özellikleri nedir? ekran kartı wattı kaçtır acaba? yüksek olan p mi yoksa q mu?
Hepsiburada'da arkadaşın biri yoruma şunu yazmış: "Ürünün ekran kartı 90wlık 3060tır buna dikkat etmeden almıştım, rami tek kanal 16gb ssd 1 tb ssdsi 3550 okuma 3080 yazma değerleri verdi ssdsi güzel. Bataryası 90wh değerinde, Furmark testinden 6900, 3Dmark Timespydan 7226 graphic 7326 cpu skor toplam 7240 skor aldı."

Oyun ve tasarım için hayli hayli yetecektir özellik olarak. 90watt RTX3060 barındırıyor Max-q olarak değerlendirebiliriz bunu. Mux özelliği konusunda "Armoury Crate" uygulamasını kurarak iGPU modlarını seçebiliyoruz. RTX3060'ı açıp kapatmaya yarıyor bir nevi. iGPU açık ise onboard ekran kartı kullanılıyor, kapalı ise RTX3060, otomatik ise şarja takıldığında RTX3060 aktif oluyor. Fakat bire bir mux olarak geçiyor mu emin değilim malesef.
Asus TUF Gaming F15 FX506HM-HN061 Laptop İncelemesi gönderi olarak paylaştım. İsterseniz bir göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba hocam ben de tekrar alıp kurulumunu vesaire yaptım laptoun. Valorant'ta ortalama FPS değeriniz kaç acaba? 120-160 arası oynuyor bende. Ekran kartı %35'i geçmiyor. Tekli kanal RAM yapısından kaynaklandığını düşünüyorum ama bir tık takıldım bu noktaya. Ayrıca boşta ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 60-65 arası. Sizin nasıl acaba?

Benim de aynı hocam ama V-Sync açık geliyor oyun o yüzdden 144FPS de sabit oluyor çok nadirde 50'lere falan çıkıyor GPU.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı