TUF Gaming M5 vs M3 vs SS Rival 110

kralonur1417

Kilopat
Katılım
22 Ağustos 2015
Mesajlar
203
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben zamanında Logitech G300S kullanıyordum, 2016'dan bu yana. Fakat elimdeki farenın sağ kliği bozuldu, sebebini anlayamadım. Şu an 3 model begendim. TUF istememin sebebi elimdeki oyun bilgisayarının TUF olusudur. Hangisini almalıyım? Uzun omurlu olsun yeter bir de ortalama DPI degerli yuksek de olur fark etmez.



 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 110 ile TUF Gaming M5'de Pixart 3325 sensor var yani sensörleri aynı. Aradaki tek fark boyut, mouse butonları ve yazılım. Size uygun olanı alın. M3 ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım. Bir tane bile incelemesi yok o yüzden önermiyorum. Bir de M5 ile benzer sensör olmasına karşın Rival 110 daha iyi performans göstermiş input lag ve DPI bozulma testinde ama hardcore CS:GO veya PUBG oyuncusu değilseniz size pek bir şey fark etmez. Elinize uyanı alabilirsiniz.


 
SteelSeries Rival 110. ASUS'un mouselerini denedim ama elime hiç oturmadı tabii sizin elinize çok iyi de oturabilir ama bence SteelSeries daha iyi.
 
MediaMarkt yok hocam ama Vatan ve Teknosa var elim fazlasıyla buyuk ağır bir mouse olmasını istemem sizlerin de onerecebilecegi bir model var mı parmaklarım buyuk G300S mouseu kontrol ederken zorlanmaktayım işaret parmağım dışarı doğru sarkıyor hatta şimdiden hepinize teşekkurler.
Ryzer hakkında ne dusunuyorsunuz DeathAdder Chroma taipan ve abyssus dıamondback modelleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı