caglar_universal
Centipat
Bende bütün modelleri öyle demedim ki zaten.VP249QGR tercih edin.
Bütün modelleri değil fakat hocam.
Bende bütün modelleri öyle demedim ki zaten.VP249QGR tercih edin.
Bütün modelleri değil fakat hocam.
Sende ghosting testlerini ekler misinASUS TUF VG247Q1A garanti süreci
Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim, garanti süreci ve bu monitörle ilgili yaşadıklarımı anlatacağım. Adı geçen ASUS TUF VG247Q1A modelini 20 şubatta aldım, kullanmaya başladım. Kurulumunu yapıp Trendyol betaplus satıcısından aldım, herkes bu ürünle alakalı bayağı bir sorun yaşamış...www.technopat.net
![]()
Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim ben VG247 modelini değil de VG249 modelini kullanıyormuşum kusuruma bakmayın özür dilerim
VG249 modeli varmış bende
VG 249 yok dostum VP249 Var.![]()
Bir şey yazmadan önce bakıp da yazınVG 249 yok dostum VP249 Var.![]()
Bir şey yazmadan önce bakıp da yazın
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ASUS TUF Gaming VG249Q1A
Hocam İps panel olanı alın, sonra pişman olmazsınız.ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR ASUS Tuf Gaming VG247Q1A 23.8 Inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Bu iki monitör de yakın fiyatlarda fakat hangisini tercih etsem karar veremedim.
Sorun yok ya arkadaşlar tatlıya bağlayalım, böyle şeyler olabilir.Bir sakin ol bakalım delikanlı önce.
Konu başlığını baz alarak harf yanlışlığı ettiğini düşündüğüm için öyle yazdım zaten![]()
ASUS VP249QGRASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR ASUS Tuf Gaming VG247Q1A 23.8 Inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Bu iki monitör de yakın fiyatlarda fakat hangisini tercih etsem karar veremedim.
Sende ghosting testlerini ekler misinASUS TUF VG247Q1A garanti süreci
Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim, garanti süreci ve bu monitörle ilgili yaşadıklarımı anlatacağım. Adı geçen ASUS TUF VG247Q1A modelini 20 şubatta aldım, kullanmaya başladım. Kurulumunu yapıp Trendyol betaplus satıcısından aldım, herkes bu ürünle alakalı bayağı bir sorun yaşamış...www.technopat.net
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.