Var.1470TL'ye alınır bence. Bir sorunu var mı bilmiyorum.
Var.
Forum olarak sorunlu modeller geldi bize.
Her model için bu geçerlimi bilmiyorum.
Ama İncehesap iadelerimizi kabul etti sorun yaşamadık o konuda.
İşte bunu net bilmiyoruz.Tüm monitörlerde mi var? Yoksa bazılarında mı?
İlk kullanımız olan monitör mü?Ben bu monitörü 1479 TL aldım. Ama verdiği renkleri bir türlü beğenemedim. 1 hafta kullanımdan sonra iade ettim. Şahsen önermiyorum.
ASUS TUF VG249Q1R deneyimlerim ve renk ayarları tavsiyesi
TUF Gaming VG249Q1R Oyuncu Monitörü – 23.8 inç Full HD (1920 x 1080), IPS, 165Hz'e Hız Aşırtılabilir (144Hz) Herkese merhaba, Sırf bu monitör hakkında deneyimlerimi paylaşabilmek için uzun süredir takip ettiğim ama üye olmadığım sosyal bölümüne üye oldum. Bu monitörü alsam mı almasam mı diye...www.technopat.net
Şöyle de bir şeyler yazmıştım.
Sanırım bu sorun genel olarak Asus'ta mevcut. Bende Asus VG248QG monitörü aldım fakat siyahlar leş gibi beyazlar da çok parlak, üstüne üstlük renklerde saçma soğuk bir parlaklık var. Sarı ve yeşiller radyoaktif gibi parlıyor. Monitöre resmen arkadan spot ışığı tutulurcasına abartı bir parlaklık var renklerde ve ne kadar parlaklık kısarsam kısayım hiç gitmiyor. 2016 model Viewsonic XG2401 Asusu görüntü kalitesi olarak tokatlıyor yan tarafta. Kısaca takıntılıysanız benim gibi, sakın bulaşmayın. Bende şuanda; sanırım sorun benim kullandığım modelden dolayıdır diye bu VG249Q1R monitörü araştırırken yorumunu gördüm ve cidden aradığım yorum buydu. Dediğim gibi sorun sanırım Asus kaynaklı. Modları vs berbat. Bu gün iadeye yolluyorum. Farklı bir markaya yöneleceğim. Şuanda sen ne aldın ve memnun musun ? Kaç gündür monitör bak bak kafayı yedim aradığımı bulamıyorum.Ben bu monitörü 1479 TL aldım. Ama verdiği renkleri bir türlü beğenemedim. 1 hafta kullanımdan sonra iade ettim. Şahsen önermiyorum.
ASUS TUF VG249Q1R deneyimlerim ve renk ayarları tavsiyesi
TUF Gaming VG249Q1R Oyuncu Monitörü – 23.8 inç Full HD (1920 x 1080), IPS, 165Hz'e Hız Aşırtılabilir (144Hz) Herkese merhaba, Sırf bu monitör hakkında deneyimlerimi paylaşabilmek için uzun süredir takip ettiğim ama üye olmadığım sosyal bölümüne üye oldum. Bu monitörü alsam mı almasam mı diye...www.technopat.net
Şöyle de bir şeyler yazmıştım.
Sanırım bu sorun genel olarak Asus'ta mevcut. Bende Asus VG248QG monitörü aldım fakat siyahlar leş gibi beyazlar da çok parlak, üstüne üstlük renklerde saçma soğuk bir parlaklık var. Sarı ve yeşiller radyoaktif gibi parlıyor. Monitöre resmen arkadan spot ışığı tutulurcasına abartı bir parlaklık var renklerde ve ne kadar parlaklık kısarsam kısayım hiç gitmiyor. 2016 model Viewsonic XG2401 Asusu görüntü kalitesi olarak tokatlıyor yan tarafta. Kısaca takıntılıysanız benim gibi, sakın bulaşmayın. Bende şuanda; sanırım sorun benim kullandığım modelden dolayıdır diye bu VG249Q1R monitörü araştırırken yorumunu gördüm ve cidden aradığım yorum buydu. Dediğim gibi sorun sanırım Asus kaynaklı. Modları vs berbat. Bu gün iadeye yolluyorum. Farklı bir markaya yöneleceğim. Şuanda sen ne aldın ve memnun musun ? Kaç gündür monitör bak bak kafayı yedim aradığımı bulamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.