TUF Gaming VG249Q1R alınır mı?

Monitörden çok memnunum da bu olay canımı sıktı ya 3 adet var farklı bölgeler de eğer ölü pikselse onlar sağ üstte ki daha belirgin onlara göre.
Gidertme yöntemlerini deniyorum belki işe yarar bakalım.
Stuck pixel değil yani düzelme ihtimali yok denecek kadar az. Bakın 3 ölü pikselli ürünler piyasanın kat kat altına satılıyor elinizde kalmadan iade edin..

Ben bu monitörü indirim safsatasıyla 1500 liraya aldım ama daha gelmeden soğudum ve kapıda iadesini gerçekleştirdim. Birçok farklı forumda renklerinin kötü olduğu yazılmış. Pivot özelliği vs. de olmadığı için kazık gibi bir monitör. Şimdi IPS paneli ve renkleri daha iyi durduğu için LG 24GN650-B almayı düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nelerdir?

Ben bu monitörü indirim safsatasıyla 1500 liraya aldım ama daha gelmeden soğudum ve kapıda iadesini gerçekleştirdim. Birçok farklı forumda renklerinin kötü olduğu yazılmış. Pivot özelliği vs. de olmadığı için kazık gibi bir monitör. Şimdi IPS paneli ve renkleri daha iyi durduğu için LG 24GN650-B almayı düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nelerdir?
İade ederek iyi yapmışsınız da pivot özelliği olmayınca neden kazık gibi dediniz? Çoğu kişinin dik kullanıma ihtiyacı olacağını sanmam.

Ben de satın alıp ertesi gün iade ettim gerçekten aldığıma pişman eden bir ürün oldu. Sarı renkleri tamamen bozuktu ve aşırı IPS GLOW vardı. Dediğin LG monitör çok öneriliyor AH-IPS olması ve HDR desteği olması alınabilir kılıyor. 1800₺ altında alınması gereken modellerden biri.

Eminim öyledir ama ben kendi ihtiyaçlarımı ön planda tutarak konuşuyorum. En azından yukarı-aşağı hareket için bir asansörü olmalıydı...
O konuda haklısınız, ben Donanım Arşivi'nin "pivot olmasını beklerdim" lafına karşılık bunu dediniz sandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı