Kablo değişimi ilk olarak çözüm olabilir.
Genelde kablodan dolayı oluyor.
Dediğinizi deneyeceğim. Ayrıca benim şöyle bir düşüncem var hocam benim monitörde hem Adaptive Sync hem FreeSync var ben NVIDIA kart kullanırken böyle bir şey yaşamadım fakat AMD karta geçtiğimde böyle bir sorunla karşılaştım benim tahminimce NVIDIA kullanırken Adaptive Sync özelliği çalıştığı için böyle bir sorun yaşamadım. Bence monitörümün FreeSync özelliği bozuk.
Kablo değişimi ilk olarak çözüm olabilir.
Genelde kablodan dolayı oluyor.
Hocam aynı model monitör var bende de DP kablosu olarak bunu aldım, tavsiye ederim NVIDIA kart kullanıyorum G-SYNC özelliğide çalışıyor sorunsuz.
Hocam aynı model monitör var bende de DP kablosu olarak bunu aldım, tavsiye ederim NVIDIA kart kullanıyorum G-Sync özelliğide çalışıyor sorunsuz.
Hocam sorun AMD'nin yazılımsal problemi olabilir.Ben AMD ekran kartı kullanıyorum acaba bende iyi çalışır mı çünkü bu ekran gidip gelme olayını NVIDIA kart kullanırken yaşamamıştım çevremdeki arkadaşlarımın çoğu AMD kullanıyor ve onlara sorduğumda hiçbiri bu sorunu yaşamamış anlamadım gitti.
Hocam önerdiğin kabloyu aldım denedim fakat sorun hala devam ediyor.
Hocam sorun AMD'nin yazılımsal problemi olabilir.
Bu sorunu AMD kullanan arkadaşlarım arasından sadece benim yaşamam üzdü. Neyse hocam düzelmesini bekliyeceğim artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.