TUF vs Victus vs Ideapad G3 vs Acer Nitro

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1518282

Çoğu sitede de srgbsinin düşük olarak geçtiğini görebilirsin 144hz versiyonun.

Satıcının 144hz versiyonunun açıklamasına %100 sRGB yazması çok yanlış. Sadece 300hz versiyonu mu %100 sRGB?

Neden memnun değilsiniz ve hangi yılın TUF modeli var sizde?

Yeni modeli var bu yaz aldım TUF F15 FX 506hcb. Wi-Fi için Realtek kullanıyor bayağı pinge sebebiyet veriyor onun dışında cihaz bana sıkıntılı geldi ekran kartı watt değerini ölçen sensörde sıkıntı var cihaz son driverlarda 210 MHz de takılıyor servis hiç ilgilenmiyor servisin yapacağı arıza tespitini ben yapıyorum ben cihazı Haziran'da aldım halen daha çözülmedi yani kısaca ASUS evet bazı parçaları kalitelidir ancak bunu size diğer hizmetlerden kısarak sağlar.

Daha önce yazdım başka konularda, çoğu sitede ASUS TUF 2022 ürünlerinde gösterişli şekilde yazan bilgiler pahalı modellerinin, kullanılan resimler yine pahalı modellerinin. 3050/3050ti'lı model aldınız diyelim, hangi bilgiler yanıltıcı:

- 90wh pil yazar, değil, 56wh pil var.
- Dört adet hava ızgarası resmi görürsünüz, aslında 3 adet vardır.
- Yukarıda da görüldüğü gibi %100 RGB değildir.

Daha önce yazdım başka konularda, çoğu sitede ASUS TUF 2022 ürünlerinde gösterişli şekilde yazan bilgiler pahalı modellerinin, kullanılan resimler yine pahalı modellerinin. 3050/3050ti'lı model aldınız diyelim, hangi bilgiler yanıltıcı:

- 90wh pil yazar, değil, 56wh pil var.
- Dört adet hava ızgarası resmi görürsünüz, aslında 3 adet vardır.
- Yukarıda da görüldüğü gibi %100 RGB değildir.
Pil ve ve soğutma konusunda kullanan arkadaş fikirlerini söyledikten sonra yeterli geldi bana ancak sRGB olayı biraz sıkıntı.

Önceden kaliteli panel kullanilmadiysa büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkçası orada paneli çok kaliteli dendiği için belirttim, pilin idare eder olma sebebi 6800h IGPU'da güzel süreler verebiliyor ama 90wh olsa vereceği süreyi düşünün, hava ızgara olayı ise 3060 modellerinde olan 3050'lerde yok.

Ben bunları öneririm. En azından ne oldukları belli. Yıllardır kullanılan, ne olduğu belli olan bir kasa. Isınma sorunları yok.
Bu 15.6 inç:
Bu 17.3 inç:
İşlemci farkları da var.

Önceden kaliteli panel kullanilmadiysa büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkçası orada paneli çok kaliteli dendiği için belirttim, pilin idare eder olma sebebi 6800h IGPU'da güzel süreler verebiliyor ama 90wh olsa vereceği süreyi düşünün, hava ızgara olayı ise 3060 modellerinde olan 3050'lerde yok.
3060 modelinde mi fazladan ızgara var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı