Tuhaf bir olay yaşadım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar saçmalamayın sizin hafızanız bu kadar zayıf mı? Daha geçenlerde Kadir Şeker olayı yaşandı siz hala adamı döv diyorsunuz, arkadaşın başına bir şey gelse sorumluluğu üstlenecek misiniz? Sen en iyisi polisi ara daha fazla da karışma yoksa kabak senin başına patlayabilir.

Polisi çağırmak en iyi seçenek, anne dırdırı birilerinin hayatından daha önemli değil. Ha yok çağıramam diyorsan da al sopayı vura vura kovala ne diyeyim.
Bir daha buna benzer bir olay yaşanırsa kesinlikle polis çağıracağım. Adam gitti zaten. Ben bu kızlara da sinirleniyorum, annesi babası duymasın diye polisi aratmıyor, hayatından olsa annesine ne olacak?

Kız istemiyor ne demek, sal dışarı ne hali varsa görsün madem. Polis bey haklı, içeri alıp bir güzel haşlayıp haneme tecavüz etti deme şansınız var ama kendi canınızı riske atmayın derim. Polisi arayın.

annesi babası duymasın diye polisi aratmıyor.

Annesi babasının duyması onun için daha hayırlı olur.

Bir daha buna benzer bir olay yaşanırsa kesinlikle polis çağıracağım. Adam gitti zaten. Ben bu kızlara da sinirleniyorum, annesi babası duymasın diye polisi aratmıyor, hayatından olsa annesine ne olacak?
Gittiyse iyi. Bu arada Kadir Şeker konusuna değinilmiş. Tamamen adaletin yanlışı. Dövülen kızı korumak ne zaman suç oldu?

Merhaba, fikir vermeniz lazım. Karşı komşunun kızını ağlarken duydum. Kapıyı açtım ve sevgilisi içmiş içmiş gelip kıza bağırıyordu. Kızı dövmeye çalışıyordu. Kızı içeri aldım ve kapıyı kapattım. Sevgilisi duvarlara falan tekme atmaya başladı. Adam zaten sarhoş, bir de delirmiş onunla uğraşıyorum. Ben duymasam kızı evin içine kilitleyecekmiş, Allah bilir ne yapardı. Kızın evinin anahtarını alıp aşağı inmiş. Polis çağıracaktım ama kız çağırma dedi. Ben ne yapayım? Bu adam ileride başıma bela olur mu?

Bilinçli bir şekilde davranmışsınız hocam ama. Adamın ne olduğu belli zaten. Sarhoş, kabadayı, içip içip s*çan. Sizi rahatsız edebilir maalesef. Hiç erkeklik duygularına kapılıp kafa göz dalmayın adama. Silah falan taşıyor olabilir çok bunlardan. Çare polise gitmek gibi.

Dövülen kızı korumak suç diyen yok zaten konuyu başka yere çekmeyelim. Benim bahsettiğim burada Kadir Şeker olayında bile haksızken haksız durumu düşülüyor siz burada hala silah çek adamı döv bilmem ne diyorsunuz. Polisi arayın, aratmıyorsa bırakın ne hali varsa görsün ondan sonra adamın başına iş açacaksanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı