Tulpar 7 20.5'i alınır mı?

1 hafta daha sürem var aslında ROG'u almaya can atıyorum ama performans konusunda endişeliyim sadece 3DMark testlerinde geride kalmış gibiydi daha yüksek bekliyordum.

Soğutmasında pek sıkıntı yok hocam, altına yükseltici veya soğutucu bir şeyle kullanirsaniz sıkıntı çıkarmaz oyunlarda. Bu arada iki kasaninda alt kanalları, TUF'un sıcaklık anlamindan pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum gene de.

Screenshot_20220911-155725~2.png

Screenshot_20220911-155742~2.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220911-155742.png
    Screenshot_20220911-155742.png
    366,8 KB · Görüntüleme: 62
ROG yaptığım teste Turbo modda 70 derece idi ortalamaları OC yapılmamış hali tabii. OC ile yüksel değerler alacağına inanıyorum.

Overclock yapmam muhtemelen. Tamam o zaman ROG'a ikna oldum gibi bu 3D mark testinde ki throttle olayına ne diyorsunuz hocam? Sizin yaptığınız testtekine.

Soğutmasında pek sıkıntı yok hocam, altına yükseltici veya soğutucu bir şeyle kullanirsaniz sıkıntı çıkarmaz oyunlarda. Bu arada iki kasaninda alt kanalları, TUF'un sıcaklık anlamindan pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum gene de.

Eki Görüntüle 1515006

Eki Görüntüle 1515011

Soğutucu hangisini alırsam alayım alacağım zaten. Peki soğutucu olarak ne önerirsiniz?

Overclock yapmam muhtemelen. Tamam o zaman ROG'a ikna oldum gibi bu 3D mark testinde ki throttle olayına ne diyorsunuz hocam? Sizin yaptığınız testtekine.

Soğutucu hangisini alırsam alayım alacağım zaten soğutucu olarak ne önerirsiniz?

Bende onu anlamadım bu arada. 70 derecede yapması saçma geldi. Ben elle ayarı kullanıyorum CPU wattlarını düşürüp daha yüksek puan elde ettim cpuzde🤣 ayriyeten daha az ısınıyor.

Soğutucu hangisini alırsam alayım alacağım zaten. Peki soğutucu olarak ne önerirsiniz?

Zalman NS2000.

Bende onu anlamadım bu arada. 70 derecede yapması saçma geldi. Ben elle ayarı kullanıyorum CPU wattlarını düşürüp daha yüksek puan elde ettim cpuzde🤣 ayrıyeten daha az ısınıyor.

Garip en kötü bende öyle yapacağım bakalım bir satın alayım da.

Teşekkür ederim.

Konuya yazan herkese teşekkür ederim ROG'u alacağım fiyatı da artmazsa.

Garip en kötü bende öyle yapacağım bakalım bir satın alayım da.

Teşekkür ederim.

Konuya yazan herkese teşekkür ederim ROG'u alacağım fiyatı da artmazsa.

Benim üzüldüğüm tek kısım ROG da 2 USB olması. İlla çoklayıcı alman gerekiyor. Neyse ki soğutucuya bir USB verdiğimde arkasında USB ayrıyeten var ondan mouse bağlıyorum. 🤣

Benim üzüldüğüm tek kısım ROG da 2 USB olması. İlla çoklayıcı alman gerekiyor. Neyse ki soğutucuya bir USB verdiğimde arkasında USB ayrıyeten var ondan mouse bağlıyorum. 🤣

Çoklayıcı ile hallederiz ya sorun değil en kötü kulaklığı ses kartıyla birlikte kullanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı