Tulpar 7 20.5'i alınır mı?

ROG'un TDP problemi 25 Ağustos tarihli yeni BIOS ile bir miktar çözülmüş sanırım ama hala stabil değil. V20.5'in Turbo modu hala açık değilse ROG ile risk almaya değer bence. İşin kötü yanı 30k az bir para değil, bu kadar para verip tam performans alıp almayacağının şansa bağlı olması komik.

ROG'un TDP problemi 25 Ağustos tarihli yeni BIOS ile bir miktar çözülmüş sanırım ama hala stabil değil. V20.5'in Turbo modu hala açık değilse ROG ile risk almaya değer bence. İşin kötü yanı 30k az bir para değil, bu kadar para verip tam performans alıp almayacağının şansa bağlı olması komik.
Hocam valla konu sahibi arkadaşla haftalardır modelden modele sürükleniyoruz karar vermeye çalışırken. Bir modelde her şey iyi ekran kötü, birinde işlemci 11. Nesil, biri yeni çıktı incelemesi yok, birinin sıcaklık değerleri korkutuyor. Bu fiyat bandı çok kanser çıktı gerçekten.

Hocam vallahi konu sahibi arkadaşla haftalardır modelden modele sürükleniyoruz karar vermeye çalışırken. Bir modelde her şey iyi ekran kötü, birinde işlemci 11. Nesil, biri yeni çıktı incelemesi yok, birinin sıcaklık değerleri korkutuyor. Bu fiyat bandı çok kanser çıktı gerçekten.

Türkiye'de piyasanın geç yenilenmesi de çok sinir bozucu. Yeni nesil almak istersen çok az seçeneğin var, diğer modellere bakmak istesen en erken aralık ocak gibi geliyor. Hepinize sabır diliyorum hocam.

Diyecek bir şey yok hocam @msvgn'de açıklamış zaten dediğim gibi muhtemelen ROG'u alıp işin içinden çıkacağız, çünkü maalesef ikimizde bıktık 😃
Derkeeenn fiyatı artmış Tulpar T7'ye kaldık.

Son düzenleme:
Diyecek bir şey yok hocam @msvgn'de açıklamış zaten dediğim gibi muhtemelen ROG'u alıp işin içinden çıkacağız, çünkü maalesef ikimizde bıktık 😃
Derkeeenn fiyatı artmış Tulpar T7'ye kaldık.
Hocam bence siz dolara çevirip bekleyin ya. Ben de beklemeye biraz daha devam edeceğim gibi.

Açıkçası ben fiyatı pek onemsemiyorum model hakkında net olarak bilgi yoksa. Ben STRIX derim gene. cihazin tam performansi çıkmadığı için hala bilemiyoruz.
Tam performans olmadan bile ROG'u performans konusunda tepe taklak ediyor, sıkıntı yok.

Keşke indirime girince Tulpar'ı alsaymışsınız, ben 26800 TL'ye aldım.

Tam performans olmadan bile ROG'u performans konusunda tepe taklak ediyor, sıkıntı yok.

Keşke indirime girince Tulpar'ı alsaymışsınız, ben 26800 TL'ye aldım.

Biz de o zaman işte alalım tam zamanı dedik herhangi birini de alacaktıkta hocam @msvgn'inde yazdığı gibi cihazların ayrı ayrı derdi olunca hadi alalım bitsin gitsine dönmüştük. Şimdide fiyatları arttı artık ne olursa.

Merhaba en son https://ty.gl/b3cjoff0lw bu bilgisayarı satın aldım. İnşallah Lenovolarım gibi sorun çıkartmaz gelince göreceğiz. Şuana kadar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim!

Son düzenleme:
Biz de o zaman işte alalım tam zamanı dedik herhangi birini de alacaktıkta hocam @msvgn'inde yazdığı gibi cihazların ayrı ayrı derdi olunca hadi alalım bitsin gitsine dönmüştük. Şimdide fiyatları arttı artık ne olursa.

Merhaba en son https://ty.gl/b3cjoff0lw bu bilgisayarı satın aldım. İnşallah Lenovolarım gibi sorun çıkartmaz gelince göreceğiz. Şuana kadar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim!
Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı