Tulpar T5 V13.1 GPU Kullanımı Sorunu

Kaderimiz aynı desene usta :/
Ürünü alalı 1 hafta oldu geçen cumartesi geldi salı günü servise yolladim, bugün servisten geldi ve anakart bozuk çıktığından dolayı daha adam gibi dokunamadan geldikten 2 saat sonra yine servise gönderdim. Allah belalarını versin. Bu markaya bulaşan beynimi seveyim.

Ürünü alalı 1 hafta oldu geçen cumartesi geldi salı günü servise yolladim, bugün servisten geldi ve anakart bozuk çıktığından dolayı daha adam gibi dokunamadan geldikten 2 saat sonra yine servise gönderdim. Allah belalarını versin. Bu markaya bulaşan beynimi seveyim.

Senin ki büyük şansızlık usta valla ben de servise yolladım teste soktular felan herşey normal dediler. Yüksek ihtimal ya 1060 ekran kartı ile ilgili genetik bir sıkıntı var ya da oyunlarda problem var.

Senin ki büyük şansızlık usta valla ben de servise yolladım teste soktular felan herşey normal dediler. Yüksek ihtimal ya 1060 ekran kartı ile ilgili genetik bir sıkıntı var ya da oyunlarda problem var.
Benimki Abra A5 V9.2 yani içinde 1050ti var. Sorunlar bizim farklı seninle. Ha birde ben kafayı yeme noktasına geldim o da ayrı nokta.

Benimki Abra A5 V9.2 yani içinde 1050ti var. Sorunlar bizim farklı seninle. Ha birde ben kafayı yeme noktasına geldim o da ayrı nokta.

Benim bir arkadaş da Abra A5 V9.2.2 olan modeli aldı hatta kurulumunu da ben yaptım oyunları denedik 1060 dan kat kat daha iyi performans aldık hocam örnek vereceğim GTA 5 1050 Tİ da very high da MSAA kapalı ortalama 70 FPS verirken ben de bu ayarlarda 60 FPS de dolanıyor ve sık sık drop oluyor ve oyun oynanmıyor. Bir örnek de BF 1 de ultrada 1060 da aynı FPS değerleri alıyoruz ve ben yine sık sık drop yiyorum 20-25 FPS'ye kadar düşüyor ve oyun oynanmıyor. Şuan benim gözümde 1050 Tİ>1060 :)

Benim bir arkadaş da Abra A5 V9.2.2 olan modeli aldı hatta kurulumunu da ben yaptım oyunları denedik 1060 dan kat kat daha iyi performans aldık hocam örnek vereceğim GTA 5 1050 Tİ da very high da MSAA kapalı ortalama 70 FPS verirken ben de bu ayarlarda 60 FPS de dolanıyor ve sık sık drop oluyor ve oyun oynanmıyor. Bir örnek de BF 1 de ultrada 1060 da aynı FPS değerleri alıyoruz ve ben yine sık sık drop yiyorum 20-25 FPS'ye kadar düşüyor ve oyun oynanmıyor. Şuan benim gözümde 1050 Tİ>1060 :)
Bende beyin *****laması geçirdim normaldir :D

Usta mantıklı değil gibi görünse de mantıklı olan bu çünkü bende Monster kurbanlarındanım.
Marka olarak MSİ elbetteki daha iyidir fakat sen kurbansın ve bu arkadaş da kurban bu milleti vazgeçirmek için bir sebep değilki. Benim kuzenim Abra A5 v11.1 kullanıyor tek bir sıkıntı bile yaşamadı.
1050Tİ'a geçmek kullanıcıya kalmış bir karardır ancak aradaki performans farkından vazgeçilir mi bunu tartışmak lazım.

1060 olarak en uygun fiyatta sadece bu bilgisayar var bundan 1050 TI geçmek mantıklı mı sizce ?

Bende öyle düşünüyorum hocam ama bu fiyata MSI ancak 1050 TI olanına geçebilirim sizce mantıklı mı ?
1050Tİ'a geçmek sana kalmış bir karar fakat arada %36'lık bir performans farkı var.
UserBenchmark: Nvidia GTX 1050 Ti vs 1060-6GB

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı