Tulpar T5 V20.3 için Windows 10 vs. 11

499337

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu laptopu aldım, inşallah 2 güne elimde.
Windows ile alakalı kafamda milyar soru var.

Aldığım laptopa Windows 10 mu kursam Windows 11 mi?

Hocam size önerim Monster'ın size gönderdiği USB'den driverları indirmeyin. 1 ay boyunca siyah ekran ile uğraştım.

Hangi modeli aldıysanız buradan sürücüleri teker teker indirin. Ayrıca ekran kartı driverını NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmenizi öneririm. Buyurun link:

Ayrıca ben ilk günden beri Windows 11 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Hocam size önerim Monster'ın size gönderdiği USB'den driverları indirmeyin. 1 ay boyunca siyah ekran ile uğraştım.
Hangi model ve şuan memnun musunuz?
Neden ki genelde sorun çıkarmıyor flash bellek.
Hangi modeli aldıysanız buradan sürücüleri teker teker indirin.
Biraz uğraştırır gibi ama tamam. Sayfa çok karmaşık değil.
Ayrıca ekran kartı driverını NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmenizi öneririm.
Tamamdır hocam.

Hangi model ve şu an memnun musunuz?
Neden ki genelde sorun çıkarmıyor flash bellek.

Biraz uğraştırır gibi ama tamam. Sayfa çok karmaşık değil.

Tamamdır hocam.

Hocam ben Abra A7 v11.5 kullanıyorum.

Hocam size gönderilen USB'de ki driverlar büyük ihtimalle Windows 11 ile uyumlu olmayacak ve bu yüzden sorun çıkarıcak. Belki sorunlu değildir sadece bende öyle olmuştur ama gene de kendi sitesinden indirmeniz daha doğru olur bana göre.

Ben yaklaşık 5 kez format attım bu siyah ekran sorunu yüzünden. Sorunun neden olduğunu anlamamıştım sonra aklıma sürücüleri de beraberinde formatlamak geldi ve sanırım düzeldi uzun zamandır siyah ekran olmuyor.

Neyse iyi günler hocam.

Hocam ben Abra A7 v11.5 kullanıyorum.

Hocam size gönderilen USB'de ki driverlar büyük ihtimalle Windows 11 ile uyumlu olmayacak ve bu yüzden sorun çıkarıcak. Belki sorunlu değildir sadece bende öyle olmuştur ama gene de kendi sitesinden indirmeniz daha doğru olur bana göre.

Ben yaklaşık 5 kez format attım bu siyah ekran sorunu yüzünden. Sorunun neden olduğunu anlamamıştım sonra aklıma sürücüleri de beraberinde formatlamak geldi ve sanırım düzeldi uzun zamandır siyah ekran olmuyor.

Neyse iyi günler hocam.
Tamam hocam, tavsiye için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı