Turkish Kebab
Hectopat
- Makaleler
- 6
Araştırıyorum hocam alabilirim ama Monster iyiyse daha cazip.Sen MSI almayacak mıydın?
Araştırıyorum hocam alabilirim ama Monster iyiyse daha cazip.Sen MSI almayacak mıydın?
Hocam ben Abra kullanıyorum zaten kardeşimin 2070'li Tulparını değiştiriyoruz. Ultra takıntısı var çocuğunHaftada 4 saat oyun oynıcaksanız bu bilgisayar size çok gelir. abra serisinden de alabilirsiniz kullanım süresi de sizin bilgisayara nasıl davrandığınız/baktınığınızla alakalıdır. Düzenli olarak bakımını yapar oyunda sinirlenip vurmazsanız 7 yıl da gider 10 yılda.Ama teknoloji şans işi olduğu için çok net bişey söyleyemem.
Hocam T7 80 derece ise Tulpar daha kibar duruyor.Bu bütçeye kadar çıkılıyorsa GE, GP serisi daha mantıklı olur sanki.
O zaman yapcak bişey yokHocam ben Abra kullanıyorum zaten kardeşimin 2070'li Tulparını değiştiriyoruz. Ultra takıntısı var çocuğun
Hocam T7 80 derece ise Tulpar daha kibar duruyor.
Sıcaklık hakkında bilgim yok maalesef, ama GE serisinin görünüşü çok hoş.Hocam T7 80 derece ise Tulpar daha kibar duruyor.
@mirsady Hocam T7 olanını kullanıyor ve 80 derece diyor. Bir SS atsın siz de görürsünüz. Tulpar T7 V21.5.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu model.Sıcaklık hakkında bilgim yok maalesef, ama GE serisinin görünüşü çok hoş.
80 derecelerde ise gayet iyi. Ürün seçimi size kalmış ancak 15-16 gibi rakamlarda 3060 seçmek pek mantıklı olmayabilir, en azından 1440p ekranlarla. Legion modelleri beklenebilir, şuanki laptopu 2070 diye biliyorum zaten.@mirsady Hocam T7 olanını kullanıyor ve 80 derece diyor. Bir SS atsın siz de görürsünüz. Tulpar T7 V21.5.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu model.
Hocam 1440p için 3060 yeterli duruyor @Radeon RX 5500M 1440p ömrü kaç olur hocam? Olmazsa ekranı 1080p yapıp sorunsuzca kullanabilir miyiz? @Dark Lord of the Sith80 derecelerde ise gayet iyi. Ürün seçimi size kalmış ancak 15-16 gibi rakamlarda 3060 seçmek pek mantıklı olmayabilir, en azından 1440p ekranlarla. Legion modelleri beklenebilir, şuanki laptopu 2070 diye biliyorum zaten.
VRAM'ı yetmiyor diye biliyorum 3060'ın, 1080p'de sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.Hocam 1440p için 3060 yeterli duruyor @Radeon RX 5500M 1440p ömrü kaç olur hocam? Olmazsa ekranı 1080p yapıp sorunsuzca kullanabilir miyiz? @Dark Lord of the Sith
Ekranı bir şekilde her durumda 1080p olacak şekilde ayarlayabiliyor muyuz? Eğer oluyorsa nasıl yapılıyor? 17.3" ekranda 1080p çok kötü gözükür mü?VRAM'ı yetmiyor diye biliyorum 3060'ın, 1080p'de sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.