Tulpar T5 V21.4.1 alınır mı?

Ekranı bir şekilde her durumda 1080p olacak şekilde ayarlayabiliyor muyuz? Eğer oluyorsa nasıl yapılıyor? 17.3" ekranda 1080p çok kötü gözükür mü?
Kötü gözükmez, Windows ayarlarından oluyor ekranın 1080p olması. Her oyunda sorun olmaz sanırım 1440p olması, pek bir bilgim yok maalesef.

Sizce sadece belli oyunlarda 1080p yaparsam kalitesiz hisedder miyim? Eğer olursa full 1080p yaparım ekranı. Ve sizce 17.3" ekran olduğunda soğutma bu kadar değişir mi? @mirsady hocam SS bekliyorum.
Hocam hiç 1440p kullanmadım, maalesef bilmiyorum. Soğutma değişir 17 inç ekranda.

Sizce sadece belli oyunlarda 1080p yaparsam kalitesiz hisedder miyim? Eğer olursa full 1080p yaparım ekranı. Ve sizce 17.3" ekran olduğunda soğutma bu kadar değişir mi? @mirsady hocam SS bekliyorum.
1613752050810.png

Acele çektim kusura bakmayın. 4.70 Ghz de yarım saattir render alıyorum durum bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı