Çözüldü Tulpar T5 v21.6 laptopta 2K25 1-3 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bymhnds

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, NBA 2K25'te kasmalar oluyordu. Güç ayarı dengelideymiş değiştireyim dedim, en yüksek performans görünmüyordu. Forum da bulduğum şu kodu powercfg -setactive 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c CMD komutuna yazınca geldi. En yüksek performans seçtim filan ama bu kez oyun daha da yavaşladı, 1-3 FPS arasında dolaşıyor. Oyun kapatsam bile laptopta kasmaya başladı. Sürücüler filan da güncel. Nedir bunun çözümü, bilen var mı? İşletim sistemi Windows 10.
Laptop modeli: Monster Tulpar T5 v21.6

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Grafik ayarları" kısmından uygulamayı "Yüksek performans" olarak seçin. Siz yanlışlıkla güç tasarrufu ayarlamışsınız.
downloadfile-1.png
"Grafik ayarları" kısmından uygulamayı "Yüksek performans" olarak seçin. Siz yanlışlıkla güç tasarrufu ayarlamışsınız.
downloadfile-1.png

Çözüm
Dediklerinizi yaptım, sistemdeki yavaşlama geçti, masaüstünde kasma yok şu anda teşekkürler.

IMG_20241107_134625.jpg

Ancak oyunda hem FPS düşük hem de gecikme oranı çok yüksek. Bunu nasıl iyileştirebilirim? Oyun ayarları veya bilgisayar ayarlarından.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı