Tulpar T7 22.1 ile madencilik yapılabilir mi?

Aynen öyle yani 1 günde 1 dolar 1650 ile imkansız dedigim gibi arkadaş yalnız zamanda minig yapmış sonuçları stabil degil 1 gün de hiçbir şeyyi anlayamssınki.

Aynen öyle yani 1 günde 1 dolar 1650 ile imkansız. Dediğim gibi arkadaş yalnız zamanda minig yapmış sonuçları stabil değil 1 gün de hiçbir şeyi anlayamazsın ki.
Hocam verdiği bilgilerde çok saçma. Bilmeden gelmiş burada yargı dağıtmaya çalışıyor. Bugün biraz gerginim belki bende kaba davrandım ama gerçekten verdiği bilgiler çok saçma! Bilmeden konuşuyor. MAX-Q olan RTX 3060 bile 90W çekiyorken, gidip de 80W demek çok saçma. Sizin kart MAX-P -maksimum performans- ve 130W çekiyor. Yani bilmiyorsan neden sallıyorsun?

Ayrıca GTX 1650 2020 zaten önerilmiyor aşırı güçsüz. 2021 olan versiyonu mesela çok iyi dizüstü bilgisayarlarda. GTX 1650 Ti bile geri kalıyor 2021 GTX 1650 ile karşılaşınca. Tabii bu dizüstü bilgisayarlar için geçerli. Bugün gergin olmasam daha kibar ve nazik anlatırım ama işte... Tam da denk geldi.

aklı karışmıştır belki olabilir sıkıntı yok hocam sakin olun

48.80 mh/s aliniyor. Mining oyle abarttiginiz gibi birsey degil. Milleti urkutmeyin. Oyun oynamak cok daha zararli Hem islemci hem de ekran karti asiri yoruluyor. Mining de ise 58 derece de gpu 45 5p derecede yuksuz bir sekilde islemci calisiyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-06-09-18-52-11-012_com.google.chromeremotedesktop.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 44

Aynen öyle hocam bu arada coreclock u -500'e çekip Memory'i 1600 ya da 1700 yapablirsiniz voltajıda düşürmenizi öneririm çok iyi oluyor voltajı düşürünce 1 2 mh daha artıyor bende XD.
laptop farkından olabilir.
(Tulpar T7 22.1 herkese gözüm kapalı tavsiye ederim bundan sonra)

Hocam mesajımı düzenledim sizce nasıl?

Ne mesajı hocam? Hepsini okudum.
Hocam hani o kaba olduğum mesaj. Biraz daha yumuşattım, sizce nasıl? Aşağı alıntıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…