Tulpar T7 v.20.3 performans değerleri

jerrykerim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Geçmişte de Monster konusunda kafam karışıktı azıcık cimrilik yaptım v.22.1 almadım gittim 20.3 aldım. Ürün geldi ancak GPU kullanmıyor bu cihaz.

Dying Lite'da GPU Ultra'da %35 çalışıyor FPS 30-80 arasında.
CS:GO'da yine %40 GPU kullanımı ve FPS 80-140
Bir tek Rocket League'te biraz daha iyi FPS orada Max kaç yaparsam oraya alıyor kendini ama yine kullanım 55-60
FIFA 20'de ise 135-150 FPS alıyor ama GPU yine 60'larda.

- Tüm oyunlaar orijinal ve Ultra ayardadır.
- NVIDIA Denetim Masası yüksek işlemciye ayarlı.
-Pysix yine NVIDIA tanımlı.
- Güç seçenekleri maksimum performansa ayarlı.

İşin garibi MSI kombustor yapınca 1080P'de GPU %97 çalışıyor yani darboğaz da yok ve 145 FPS veriyor.

Daha ne yapabilirim lütfen bir çözüm bulalım.

En son çare iade :(

Arkadaşlar merhaba. Geçmişte de Monster konusunda kafam karışıktı azıcık cimrilik yaptım v.22.1 almadım gittim 20.3 aldım. Ürün geldi ancak GPU kullanmıyor bu cihaz.

Bir tek Rocket League'te biraz daha iyi FPS orada Max kaç yaparsam oraya alıyor kendini ama yine kullanım 55-60

İşin garibi MSI kombustor yapınca 1080P'de GPU %97 çalışıyor yani darboğaz da yok ve 145 FPS veriyor.

Hocam forumda herkes diyor. 20.3 almayın diye. Cimrilik değilde tasarruf edeyim derken kötü olmuş durumlar biraz. İade edin bence uğraşmaya değmez.

Hocam forumda herkes diyor. 20.3 almayın diye. Cimrilik değilde tasarruf edeyim derken kötü olmuş durumlar biraz. İade edin bence uğraşmaya değmez.
Hocam vallahi hevesim kırıldı cihaz dışarıdan çok güzel de istediğim performansı alamıyorum :/. Son bir kez daha tamamen formatlayıp tekrar driver kurmayı deneyeceğim olmadı iade. Ama youtube'da bir arkadaşımız %99'larda kullanabiliyor nasıl oluyor anlamıyorum :/

Testlerde çok iyi çıkıyor ama ...? Bizatihi ellerimle yaptım testleri de

Cihazınızda bu özellik varsa aktif edin düzelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açtıktan sonra deneyip cevap verirseniz sevinirim.

Hocam hem NVIDIA denetim masası üzerinden hem de Windows ayarlarından oyununuzu NVIDIA ekran kartı seçili şekilde ayarlayıp deneyin.

Monster net konuşmasa da BIOS güncellemesi ile Mux Switch'te dGPU seçeneğinin gelmesi olası. O zaman bu tür sorunlar yaşanmaz.

Hocam hem NVIDIA denetim masası üzerinden hem de Windows ayarlarından oyununuzu NVIDIA ekran kartı seçili şekilde ayarlayıp deneyin.

Monster net konuşmasa da BIOS güncellemesi ile Mux Switch'te dGPU seçeneğinin gelmesi olası. O zaman bu tür sorunlar yaşanmaz.
Biz bunların çoğunu denedik maalesef hiçbir işe yaramıyor :(. Azcık arttırıyor performansı.

Biz bunların çoğunu denedik maalesef hiçbir işe yaramıyor :(. Azcık arttırıyor performansı.
20.3'te şu anda Mux Switch var ama dGPU seçeneği yok. Yazılımsal olarak BIOS'a gelmesi gerekiyor. Bu nedenle bu tip şeyler kesin ve kalıcı çözüm değil zaten. Yüksek donanım gerektiren oyunlarda belki işe yarayabilir. Kendim deneyimleyemediğim için tam emin değilim.

Cihazınızda bu özellik varsa aktif edin düzelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açtıktan sonra deneyip cevap verirseniz sevinirim.

Hocam mux yok maalesef dqpu gelmiyor :( güncellemeyle gelecek deniliyormuş

Hocam dediğinizi yaptım cs go aynı %40 larda. Dying lite ise %70-85 seviyesine geldi.

Laptop ile alakası olduğunu sanmıyorum ortada bir darboğaz varsa büyük ihtimal tek kanal RAM yüzündendir. Eğer RAM'lerin tek kanal değilse ciddiye almayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı