Tulpar T7 v19.4.1 vs Asus ROG Strix G531GV

KillForPeace

Kilopat
Daha fazla  
Geçen hafta içerisinde laptop alacaktım fakat yaptığım araştırmalar sonucunda biraz gecikti. 2070 alacaktım ama 2060'la aralarında maksimum 10 FPS olduğunu görünce bütçemi savurmamak için 2060'ı seçtim. Doğru bir karar mı? Ayrıca şu iki model arasında çok bir FPS farkı görür müyüm? Hangisini almalıyım? Alacağım cihazı 4-5 yıl kullanacağım.

Tulpar T7 v19.4.1: Tulpar T7 V19.4.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook

ASUS ROG: Asus ROG Strix G531GV-AL064 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen 2070 alırdım.

sebebi nedir acaba?

2060 ile 1660Ti arasında kayda değer bir fark olmadığını düşünüyorum ben(mobil platformda), 2060 ile 2070 arasında kalınmamalı, direk 2070 alınmalı bence.

Öyle düşünüyordum fakat gerek sorduğum sorularla gerekse fps videolarını izlediğimde çok bir fark olmadığını gördüm. Rtx i de sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum ama öyle aman aman bir fark göremediğimden 2060 ı seçtim. Bu böyle midir yoksa gerçekten hissettirecek kadar fark var mı?

sebebi nedir acaba?

Öyle düşünüyordum fakat gerek sorduğum sorularla gerekse fps videolarını izlediğimde çok bir fark olmadığını gördüm. Rtx i de sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum ama öyle aman aman bir fark göremediğimden 2060 ı seçtim. Bu böyle midir yoksa gerçekten hissettirecek kadar fark var mı?
2070 Daha güçlü arada 10 FPS yok aslında. Geleceğe yönelik ve RT teknolojisini kullanmanızı sağlar. 2060 RT açınca çok sıkıntı yaşatır.

2070 Daha güçlü arada 10 FPS yok aslında. Geleceğe yönelik ve RT teknolojisini kullanmanızı sağlar. 2060 RT açınca çok sıkıntı yaşatır.

1080p ayarlarda oyunlarda max 10-13 fps fark gördüm. RT açtığımda bu fark yükselir diyorsunuz yani. Sağolun hocam tekrardan bakacağım. Çok teşekkürler yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı