Tulpar T7 V20.2 17.3 alınır mı?

emreberrke

Femtopat
Daha fazla  
Laptopla kasa arasında kaldım ama seneye şehir değişikliği yapacağım ve üniversiteye geçeceğim. O yüzden laptopa karar verdim. Bu fiyata bu özelliklerde laptop tavsiyeniz var mı ve özellikle Cyberpunk’ı nasıl oynarım?

Arkadaşım aldı. 1 ay oldu alalı. Gayet memnun, bütün oyunları Ultra Very High arası akıcı bir şekilde oynarsınız. Tek sorun hoparlörü çok kaliteli değil.

RTX 2060 ile yarışabilen RX 5600M ve taş gibi işlemcili 10750H'ı çoklu çekirdekte 2'ye katlayan tekli çekirdekte aynı performans veren, per-Key SteelSeries klavye, malzeme kalitesi, 7 bakır borulu harikulade soğutma, cooler Boost teknolojisi, 7nm parçalar ve yazılımları ile MSI Alpha 17'den vazgeçebiliyorsanız alın.

Özellikleri bakımından ideal ancak sorun yaşama ihtimaliniz daha fazla. RTX takıntınız yoksa @WoLeRm size güzel öneriler yapacaktır.

Cyberpunk dahil şuan piyasadaki oyunları rahat yüksekte/ultrada oynarsınız.
Foruma yeni girdim nasıl ulaşabilirim
Özellikleri bakımından ideal ancak sorun yaşama ihtimaliniz daha fazla. RTX takıntınız yoksa @WoLeRm size güzel öneriler yapacaktır.

Cyberpunk dahil şuan piyasadaki oyunları rahat yüksekte/ultrada oynarsınız.
Uzun vadeli düşünüyorsanız MSİ'dan başka markaya bakmanızı önermem.
Ayrıca öneri için bütçe belirtmeniz gerek.
12.000 gibi bi bütçem var sorun çıkartmayacak bi oyun bilgisayarı arıyorum

O kadar bütçeniz var bence Monster bakmayın. Kasa kalitesi de önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı