Tulpar T7 V20.3 Monster alınır mı?

Hocam ben 100 derece işlemci ile oynuyorum sıkıntı yok. En fazla 90 derece göremedim henüz, inşallah bana da nasip olur

İnşallah diyelim işlemciniz eğer Intel ise Intel yüksek ısılarda verimini hiç kaybetmeden çalışıyor dert etmeyin fazla.

İnşallah diyelim işlemciniz eğer Intel ise Intel yüksek ısılarda verimini hiç kaybetmeden çalışıyor dert etmeyin fazla.

Hocam Intel 1035G1 kullanıyorum ve litografi 10nm. Normalde 100 dereceye çıktığında 190 Megaheartz'e frenliyordu (şaka değil 0,19 GHz yazılı fotoğraf var) ama hallettim.

Naptınız hocam benim de aynı model gözüme çarptı da? Almayı düşünüyorum. Yorumları görünce çekindim biraz.

Kardeşim ben de bunun üzerine çok düşündüm ama 100 TL fazla verin T7 v19.7 alın hem metal kasa hem de RTX 2070 kötü bir ekran kartı değil bir de SSD256 ileride bir iki ay sonra SSD'yi yukseltirirsiniz zaten ömür boyu garantisi var bir de istediğin zaman aldıktan sonrada yukseltebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…