Tulpar T7 V20.3 Monster alınır mı?

Selamlar hocam. Ben de 18.5k olan modeli sipariş ettim pazartesi elimde olacak. Monster'a güvenim olduğu için incelemeler gelmeden verdim siparişi.
Bu 12.5k lık model düşük segment modeli. Kasası Abra modelinin kasası. En azından biraz bütçe arttırıp 14.5k lık modeli düşünebilirsin. Eğer arttıramam dersen 12.5 bandında 2070 li model yakalayabilirsin indrimden. Abra kasasında ciddi ısınma ve kötü kasa kalitesi gibi sorunlar mevcut.

Selamlar hocam. Ben de 18.5k olan modeli sipariş ettim pazartesi elimde olacak. Monster'a güvenim olduğu için incelemeler gelmeden verdim siparişi.
Bu 12.5klık model düşük segment modeli. Kasası Abra modelinin kasası. En azından biraz bütçe arttırıp 14.5klık modeli düşünebilirsin. Eğer arttıramam dersen 12.5 bandında 2070'li model yakalayabilirsin indrimden. Abra kasasında ciddi ısınma ve kötü kasa kalitesi gibi sorunlar mevcut.

Diyeceğim her şeyi siz aktarmışsınız hocam, v20.3 almayın.

Tamamdır hocam.
Bu 12.5k lık model düşük segment modeli. Kasası Abra modelinin kasası. En azından biraz bütçe arttırıp 14.5k lık modeli düşünebilirsin. Eğer arttıramam dersen 12.5 bandında 2070 li model yakalayabilirsin indrimden. Abra kasasında ciddi ısınma ve kötü kasa kalitesi gibi sorunlar mevcut.

1 yıldır Monster kullanıyorum. Hiç bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hatta geçenlerde ekranı kırdım tamamen kendi dikkatsizliğimden dolayı, baya uygun fiyat çektiler. Bir ASUS, MSİ değil tabi ki ama kullanıcı dostu ve alınabilir bir marka. Bakımlarını aksatmayıp dikkatli kullanırsanız sorun yaşamazsınız.

1 yıldır Monster kullanıyorum. hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hatta geçenlerde ekranı kırdım tamamen kendi dikkatsizliğimden dolayı, bayağı uygun fiyat çektiler. Bir ASUS, MSI değil tabii ki ama kullanıcı dostu ve alınabilir bir marka. Bakımlarını aksatmayıp dikkatli kullanırsanız sorun yaşamazsınız.

Hocam ısınma sorunu var mı? Abra serisi kullanıyorsanız tabii.

Hocam ısınma sorunu var mı? Abra serisi kullanıyorsanız tabii.
Bundan önceki laptopum Abra modeliydi.
Yeterli fan çıkışı yok
Fan sesi inanılmaz yüksek. Excel açınca traktör oluyordu makine.
Abra modellerinin Monster kontrol merkezi yazılımı çok kötü.

Pozitif yönlerini sıralayacak olursak:
- Termal macun için her 6 ayda bir yolladım hep 2 günde geri gönderdiler. MSI kullanan arkadaşlarım haftalarca bekliyordu bunun için.
- Uçakta taşırken düşürdüm ve menteşelerden biri hafif hasar aldı. Tüm paneli sıfırıyla değiştirip yolladılar ücretsiz.
-5.yılın sonunda sağ fan bozuldu (odada sigara içmek baya etkiliyormuş fanın içi sararmıştı resmen.) ücretsiz değiştirdiler. Garanti bitmesine rağmen.
-Mikrofon kalitesi çok iyiydi.

Sonuç olarak 3000 serisi gibi performans ürünlerinde Abra kasası çok çok yetersiz.

Bundan önceki laptopum Abra modeliydi.
Yeterli fan çıkışı yok
Fan sesi inanılmaz yüksek. Excel açınca traktör oluyordu makine.
Abra modellerinin Monster kontrol merkezi yazılımı çok kötü.

Pozitif yönlerini sıralayacak olursak:
- Termal macun için her 6 ayda bir yolladım hep 2 günde geri gönderdiler. MSI kullanan arkadaşlarım haftalarca bekliyordu bunun için.
- Uçakta taşırken düşürdüm ve menteşelerden biri hafif hasar aldı. Tüm paneli sıfırıyla değiştirip yolladılar ücretsiz.
-5.yılın sonunda sağ fan bozuldu (odada sigara içmek baya etkiliyormuş fanın içi sararmıştı resmen.) ücretsiz değiştirdiler. Garanti bitmesine rağmen.
-Mikrofon kalitesi çok iyiydi.

Sonuç olarak 3000 serisi gibi performans ürünlerinde Abra kasası çok çok yetersiz.
Harika bir inceleme. Elinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı