Demir0 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #21 Arkadaşların söylediği gibi eğer numpad olması ve giriş portlarının arkada konumlandırılması gibi bir hassasiyetiniz yoksa attıkları Omen cihazı almanız çok daha mantıklı.
Arkadaşların söylediği gibi eğer numpad olması ve giriş portlarının arkada konumlandırılması gibi bir hassasiyetiniz yoksa attıkları Omen cihazı almanız çok daha mantıklı.
timelook Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 648 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Nisan 2022 #22 Ben v20.4'ü kullanıyorum şahsen herhangi bir sorunla da karşılaşmadım ve memnunum. Burada bir incelemesini de yapmıştım.
Ben v20.4'ü kullanıyorum şahsen herhangi bir sorunla da karşılaşmadım ve memnunum. Burada bir incelemesini de yapmıştım.
B BulutCanG Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #23 timelook dedi: Ben v20.4'ü kullanıyorum şahsen herhangi bir sorunla da karşılaşmadım ve memnunum. Burada bir incelemesini de yapmıştım. Genişletmek için tıkla... İncelemeniz mükemmel hocam
timelook dedi: Ben v20.4'ü kullanıyorum şahsen herhangi bir sorunla da karşılaşmadım ve memnunum. Burada bir incelemesini de yapmıştım. Genişletmek için tıkla... İncelemeniz mükemmel hocam
timelook Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 648 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Nisan 2022 #24 Cihaz ile ilgili sorunuz varsa ilgili linkten ya da buradan sorunuzu sorun. Yardımcı olmaya çalışırım.
Cihaz ile ilgili sorunuz varsa ilgili linkten ya da buradan sorunuzu sorun. Yardımcı olmaya çalışırım.