Tulpar T7 V21.6.1 alınır mı?

Bütçe
20.000
O zaman benim aldığımda sorun vardı. Zalman soğutucuyla kullandım fakat CPU 90 GPU 85'Ti hep. Cyberpunk'ta 5 dakikada bu sıcaklıklara çıktılar tabii.

Olabilir. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı da önemli

Tulpar T5 V21.5 bende aldım geçen gün BIOS'da arkadaşın dediği dGPU özelliği yok ve Valorant üzerinde test ettiğimde FPS olarak maksimum 180 görebildim ayarlar ise 1920x1080 ve düşükte bu sorunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı?

3070'li model mi?
 
Evet 3070 Li model @suspendedlol
@suspendedlol sizde de aynı cihaz mı var acaba ? Oyunlarda ekran kartını %40 intel ekran kartını %40 cpu ise %80 civarlarında kullanıyor ve fps sorunu yaşıyorum 10875H ile RTX 3070 darboğaz yaşanabilir mi ?
 
Son düzenleme:
Evet 3070'li model @suspendedlol
@suspendedlol sizde de aynı cihaz mı var acaba? Oyunlarda ekran kartını %40 Intel ekran kartını %40 CPU ise %80 civarlarında kullanıyor ve FPS sorunu yaşıyorum 10875H ile RTX 3070 darboğaz yaşanabilir mi?

Bende v21.5 modeli var 10875H + 3070 kombinasyonlu. Soğutucu ile kullanıyorum herhangi bir darboğaz yaşamadım. (PES 2021, Bioshock Infinite, COD : MW3) Hangi oyunda bu problemi yaşıyordunuz deneyeyim.
 
Deneme amaçlı Conqueror’s Blade ve Valorant indirdim ikisinde de %40 maksimum % 50 kullanıyor ekran kartı sonrasına çıkmıyor dolayısı ile de fps düşük kalıyor.
 
Dikkat bu bir tecrübe paylaşımıdır.
Monsterdan v21.6 aldım. Ekranda ışık süzmesi çıkınca değiştir diye gönderdim kutuyada not düştüm değiştirilmezse iade işlemi yapın diye. Elemanlar serviste normal deyip kabul etmediler. Benide bilgilendirmedikleri için onları aradım. Ben türkiyede yaşadığım için (neticede burası ortadoğu). kargoya vericeklermiş. Durun dedim vermeyin iade diyorum dedim adamlara ikinci kez. 2 gün sonra sms geldi kargodan ürün yola çıkmıştır diye. Ben 3. kez aradım elemanları göndermeyin iade ediyorum diye. Şimdi ürünü bekliyorum yeniden gelicek ve ben gene kargolucam. Gene taksi tutup masraf yapıcam, çünkü kargo eve gelmiyor. Bu sırada 15 gün geçti. Ben ürünü sadece akşam 8 de aldım 2 saat kontrol için kullanıp paketledim. Paramda iade edilmediği için başka ürün alamadım.
Alacak olanlara bu yol göstersin.
 
Cihazda yüklü olan biosda dgpu özelliği mevcut değil mail üzerinden bios sürümü istedim monsterdan gelince yüklemeyi yapınca bakalım düzelecek mi sorun
 
Dikkat bu bir tecrübe paylaşı mıdır?
Monster'dan v21.6 aldım. Ekranda ışık süzmesi çıkınca değiştir diye gönderdim kutuyada not düştüm değiştirilmezse iade işlemi yapın diye. Elemanlar serviste normal deyip kabul etmediler. Beni de bilgilendirmedikleri için onları aradım. Ben Türkiye'de yaşadığım için (neticede burası Orta Doğu). Kargoya verecekler miş. Durun dedim vermeyin iade diyorum dedim adamlara ikinci kez. 2 gün sonra SMS geldi kargodan ürün yola çıkmıştır diye. Ben 3. kez aradım elemanları göndermeyin iade ediyorum diye. Şimdi ürünü bekliyorum yeniden gelecek ve ben gene kargolucam. Gene taksi tutup masraf yapacağım, çünkü kargo eve gelmiyor. Bu sırada 15 gün geçti. Ben ürünü sadece akşam 8 de aldım 2 saat kontrol için kullanıp paketledim. Paramda iade edilmediği için başka ürün alamadım.
Alacak olanlara bu yol göstersin.

IPS panel olup da ışık sızmasının olmama ihtimali çok düşük. Az da olsa oluyor. Bende v21.6 iade ettim fakat telefonla görüştüm 1 saat içinde iade ettiler. Işık sızması miktarı çok değilse kabul etmeyebiliyorlar.
Cihazda yüklü olan biosda dgpu özelliği mevcut değil mail üzerinden bios sürümü istedim monsterdan gelince yüklemeyi yapınca bakalım düzelecek mi sorun
Kullandım düzelir yüzde 99 fakat fan sesi ve sıcaklıklara takılabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı