Tulpar T7 V22.1 alınır mı?

Bütçe
20.000
Kasa kalitesi ve klavye nasıl hocam? Ve ek olarak inceleme yapmayı düşünüyor musunuz? Hayırlı olsun.

Kasa kalitesi hakkında yorum yapmam gerekirse de ben açıkçası beğendim. Bu fiyat çerçevesinde bu donanım özellikleriyle satılan bir laptop için beklentilerimi aştı diyebilirim.
Tabii MSI vs. gibi markaların daha kaliteli kasalara sahip laptopları mevcuttur(şahsen denemedim) ama f/p açısından bakarsak gayet iyi.
Kasa aliminyum ve dokunduğunuz yerler yumuşak kauçuk kaplama. Kauçuğun hissi cidden güzel hoşuma gitti ve fazla parmak izi bırakmıyor. Daha kalın bir cihaz bekliyordum ama elle incelendiğinde daha kibar bir cihaz olduğunu farkettim.
Turbo fanı açınca gerçekten yüksek seslere ulaşıyor ve kulaklığınız yoksa oyun oynarken kesinlikle rahatsız eder aklınızda bulunsun.
Ortalama bir ekran parlaklığı var laptobun, çılgın sevilerde bi parlaklık beklemeyin ama yeterli olduğunu düşünüyorum. Testini yapmadım kaç nit olduğu hakkında.
Bu arada yanında monsterın küçük mouse pad'ini aldım ondan da gayet memnunum hissiyatı ve kalınlığı gayet güzel.
Sorularınız olursa müsait oldukça cevaplamaya çalışacağım.

Bize hayırlı olsun demek düşer hocam. Sıcaklık ve performans testlerini yaptıktan sonra bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Teşekkür ederim hocam. Klavye konusunda çok bir tecrübem yok açıkçası ama beni tatmin etti.
Yakın zamanda ek klavye ile kullanacağım o şekilde daha rahat hissediyorum kişisel olarak.
En yakın zamanda sıcaklık, fps, gpu usage, cpu usage gibi değerleri paylaşacağım.

Son mesaj bende dursun hocam, bize bildirim gelmiyor güncellediğinizde diğer türlü.

hello mate
sorry i dont speak turkish
Im thinking of buying Tulp T7 V22.1 in 2 days
can you tell me how is it?

Hey Alex! I know i havent posted any answers about the gameplay, fps, temperatures etc. Overall the Pc is great and satisfied me. The keyboard isnt crammed and i really like the key travel and feel of it. The chassis is aliminum and feels sturdy. My only complaint would be the fan noise when you enable the Turbo Fan (almost all gaming laptops have this tho). If you dont use any headphones it will deff bother you. I played watch dogs legion, Witcher 3 and the temperatures never went above 85-86. The performance of the 3060 maxp is overall fantastic. If you have any other questions i would love to reply!
Çok merak ediliyorsa sıcaklık ve oyun değerleri hakkında video hazırlayıp paylaşabilirim.

Son düzenleme:
Yes, that would be great
Thank you
I do not mind about noise fans
I only care about temperatures

Hocam şu an alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…