Tulpar T7 V22.1 yavaşladı ve ekranda pikselleşmeler oluyor

Bunnys

Hectopat
Daha fazla  
1633974764370.png

Ekte verdiğim şekilde sıkıntılar yaşıyorum oyundan çıktıktan sonra bilgisayar kasmaya başlıyor ve Discord'da RTC bağlanıyorda kalıyor. Tulpar T7 V22.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bilgisayarım.
Servise göndermeli miyim yoksa burada çözülebilir mi?

Son düzenleme:
RAM veya ekran kartı sorunu gibi duruyor.

Servisi arayıp bilgi alabilirsiniz veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Onlar size ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olacaktır(Şunu yapın veya bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil serviste halledelim vs).

Servisi arayıp bilgi alabilirsiniz veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Onlar size ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olacaktır(Şunu yapın veya bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil serviste halledelim vs).
Sorunu 1 kere yaşadım devamı gelirse servisle iletişime geçeceğim

Undervoltta böyle bir sorunu daha önce görmedim. Başka bir sebebi olabilir. Undervoltta eğer değerler fazla oynanırsa sistem kitlenir ve restart attığınızda çözülür. Veya sistem kararsız çalışır ve fps kaybı, drop olabilir. Bence sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir.
Undervolt değerini değiştirmeyi deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı