Tulpar T7 v25.1.2 vs GameGaraj Slayer 2 7XL

NullVoid

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu yıl üniversitede ve oyun için kullanmak amacıyla bir laptop alacağım. Forumda bu iki laptopun ayrı ayrı yerlerde önerildiğini gördüm ama hiç. Birbirleriyle karşılaştırıldıklarına rastlamadım. İkisinin de benzer özellikleri var yanlış bilmiyorsam ikisi de MSI kasası kullanıyor. Antalya'da da kullanacağım için soğutma benim için önemli, ayrıca bunlardan herhangi birini kullanan birisi olursa şarj süresi, oyun oynanmadığı zaman fan sesi vs. böyle şeyleri nasıl yazabilirse memnum olurum.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ne düşünüyorsunuz? Eğer aklınızda bu fiyat bandında daha iyi bir dizüstü varsa yazabilirseniz sevinirim.

Slayer 2
Tulpar T7

Son düzenleyen: Moderatör:
GameGaraj GL76 kasa kullanıyor soğutması idare eder düzeyde v25.1 ise GP76 kasa kullanıyor soğutması üst düzeyde ama işlemci senin için önemliyse GameGaraj'ın işlemcisi çok daha güçlü soğutma daha önemliyse v25.1 al.

GameGaraj GL76 kasa kullanıyor soğutması idare eder düzeyde v25.1 ise GP76 kasa kullanıyor soğutması üst düzeyde ama işlemci senin için önemliyse GameGaraj'ın işlemcisi çok daha güçlü soğutma daha önemliyse v25.1 al.

Slayer 2, Crosshair 17 hocam GL76 değil. GL serisinde TDP düşük olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı