Tulpar T7 V26.1.2 17,3" laptopa nasıl 3 monitör bağlanır?

krisis0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700H 2.40 GHz
RAM 32.0 GB
Ekran Kartı rtx 4060 max
Meslek
Erp uzmanı
Merhaba, bende normalde 2060'lı bir Monster vardı ve 3 tane monitör desteği vardı, 3 monitör ile kullanıyordum.
İndirimde Tulpar T7 V26.1.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu cihazı aldım ama 3 monitör takamıyorum. Type-C dock aldım ama desteği olmadığı için kullanamıyorum. 3. monitörü takmanın bir yolu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
3. monitörü bağlayacağım ana monitörüm olmayacak, sizce dönüştürücü alıp deneyeyim mi?

Bence hiç bulaşmayın. Flicker vermesinin sebebi içte bulunan I/O sarmalının 5V olması yerine 3.3V olmasından kaynaklı. Yani sağlıklı bir görüntü almanız mümkün değil. Size paylaştığım incelemedeki modellerde daha kaliteli malzemeler kullanılıyordu. Bunda maalesef I/O için gerekli gücü sağlayamıyor. Hatta bağlayacağınız monitör'ün inputu beklenilenden fazla güç çekiyorsa hiç görüntü vermeyecektir. Monster neden bu kaliteyi düşürdü bilmiyorum ama müşterilerimi üzen bir duruma sebep verdi. Denesenizde sizi de üzecektir.

Üniversite icin istiyorum o yüzden masaüstüye imnakım yok bir sorun veya problem yaşadınız mı?

Hayır yaşamadım tavsiye ederim.

Bence hiç bulaşmayın. Flicker vermesinin sebebi içte bulunan I/O sarmalının 5V olması yerine 3.3v olmasından kaynaklı. Yani sağlıklı bir görüntü almanız mümkün değil. Size paylaştığım incelemedeki modellerde daha kaliteli malzemeler kullanılıyordu. Bunda maalesef I/O için gerekli gücü sağlayamıyor. Hatta bağlayacağınız monitör'ün inputu beklenilenden fazla güç çekiyorsa hiç görüntü vermeyecektir. Monster neden bu kaliteyi düşürdü bilmiyorum ama müşterilerimi üzen bir duruma sebep verdi. Denesenizde sizi de üzecektir.

Ya benim de eski cihazımda 1 X HDMI 2 X mini DP vardı yeni cihazların daha az özellik ile gelmesi çok garip peki başka bir yöntem var mıdır?

Ana monitörüm.

2 tanede bu monitörüm var.

Hayır yaşamadım tavsiye ederim.

Ya benim de eski cihazımda 1 X HDMI 2 X mini DP vardı yeni cihazların daha az özellik ile gelmesi çok garip peki başka bir yöntem var mıdır?

Ana monitörüm.

2 tanede bu monitörüm var.

1 yöntemde eGPU kullanarak ekleme yapabilirsini fakat bu laptopun kendi masrafı kadar götüreceği için tamamen gereksiz olur. Bu arada Type-C to DP dönüştürücü ile bu monitörleri kullanmanız maalesef mümkün değil. 60 Hz monitörde bile sorun yaşanıyorken 165 Hz'de çalıştırması olası değil.

1 yöntemde eGPU kullanarak ekleme yapabilirsini fakat bu laptopun kendi masrafı kadar götüreceği için tamamen gereksiz olur. Bu arada Type-C to DP dönüştürücü ile bu monitörleri kullanmanız maalesef mümkün değil. 60 Hz monitörde bile sorun yaşanıyorken 165 Hz'de çalıştırması olası değil.

165 Hz istemiyorum ki sadece kenarda video açmak için kullanacağım ekranı 😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı