Tunç Kurt izlenir mi?

Sorular zor olsundan diye değil daha çok bir öğretme amacı ile yazılmış sorular. Bu yüzden kademeli olarak ilerliyor. Kırmızı testler sınavda çıkacak sorular değil sadece konunun mantığını anlaman için yazılmış sorular.

Son kaynak olarak öneriyorlar sen ne zaman çözdün?

Son kaynak olarak öneriyorlar sen ne zaman çözdün?

Ben matematik için 2 kaynaktan gidiyordum 3D ve Orijinal Matematik olarak. Sonrasında bol bol matematik denemesi çözüyordum. Eğer ki temelin pek iyi değilse 345 veya Bilgi Sarmal ile başlangıç yapabilirsin. Soruları zor değil ama çok kolay da değil. Şunu unutma önemli olan hangi kaynağı çözdüğün değil, yapamadığın sorulara yoğunlaşıp onları çözmek. Çözemezsen sonrasında video çözümüne bak ama yine de açıkta soru bırakma. Zaten yapabildiğin sorular değil yapamadığın sorular seni yükseltir.

Ben matematik için 2 kaynaktan gidiyordum 3D ve orijinal matematik olarak. Sonrasında bol bol matematik denemesi çözüyordum. Eğer ki temelin pek iyi değilse 345 veya Bilgi Sarmal ile başlangıç yapabilirsin. Soruları zor değil ama çok kolay da değil. Şunu unutma önemli olan hangi kaynağı çözdüğün değil, yapamadığın sorulara yoğunlaşıp onları çözmek. Çözemezsen sonrasında video çözümüne bak ama yine de açıkta soru bırakma. Zaten yapabildiğin sorular değil yapamadığın sorular seni yükseltir.

Eyvallah yardımcı olduğun için sağ ol.

Şunu unutma önemli olan hangi kaynağı çözdüğün değil, yapamadığın sorulara yoğunlaşıp onları çözmek. Çözemezsen sonrasında video çözümüne bak ama yine de açıkta soru bırakma. Zaten yapabildiğin sorular değil yapamadığın sorular seni yükseltir.
Bunu gerçekten unutma. Sana verebileceğim en büyük öğüt bu. Sınavdan sonra bu bana böyle demişti deme :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı