Tunç Soyer asbestli gemi hakkında konuştu: O gemi gelirse İzmir'i ayağa kaldıracağız

"Arkadaşın dediği gibi olması gerekiyor" Bunu hangi kanun ve nizamda söyleniyor. "Geçici koruma" statüsünde geçiyorlar. Uluslararası kanunu ıvırı zıvırı var. Bunları geçtim işin insani boyutu var. Bende ülkede düzeni tehdit eden uyumsuz Suriyeli, Afgan, Pakistanlı, Hindu, Afrikalı, Amerikalı, Alman, Rus vs istemiyorum ama insanlıktan da çıkmamak lazım illa bir şey söylenecekse sebep olanlara, düzen kuruculara söylenebilir. Sonuçta ne oldukları belliydi hadi bilmiyorduk deseler ilk kafileden demi anlamadılar. Ayrıca bir engelleme yapıldı mı hayır halen oluk oluk geliyorlar. Son olarak asbestli geminin neden geldiğini eleştirmek gerekirken çalışacak kişileri konuşuyorsunuz. Meraklanmayın öyle böyle kuralına kanuna uygun bir şekilde gidecekler.
Düşüncem bu şekilde hocam, ülkesindeki savaştan kaçan parazitleri ağır şartlar altında yaşatmalıydık bence.
Uluslararası kanunlar falan ikiyüzlü şeyler, büyük adamlar girdiler Irak ve Afganistan'a öldürdüler milyonları Avrupa'nın sesi çıkmadı, şu an Ukrayna için ağlıyorlar.
Veya Yunanistan, İsrail'in sınır güvenliği için sığınmacılara karşı olan ölümcül müdaheleleri de var.
İşveren olsaydım ağır işleri sığınmacılara yaptırırdım, sorun çıkarsa verirdim tazminatı postalardım. 😂

Düşüncem bu şekilde hocam, ülkesindeki savaştan kaçan parazitleri ağır şartlar altında yaşatmalıydık bence.
Uluslararası kanunlar falan ikiyüzlü şeyler, büyük adamlar girdiler Irak ve Afganistan'a öldürdüler milyonları Avrupa'nın sesi çıkmadı, şu an Ukrayna için ağlıyorlar.
Veya Yunanistan, İsrail'in sınır güvenliği için sığınmacılara karşı olan ölümcül müdaheleleri de var.
İşveren olsaydım ağır işleri sığınmacılara yaptırırdım, sorun çıkarsa verirdim tazminatı postalardım. 😂
Büyük adamlarla onlar kadar büyüksen ya da büyüklüğünü alt edecek iyi bir stratejist isen savaşırsın kaybedeceğini bildiğin bir savaşa körü körü girmek iyi bir strateji değil bildiğin intihar olur öyle değilsen büyük adamlar böyle kaçmayı dayatırlar. Hallerini bizzat görüyoruz bunlar savaşsa ne olur savaşmasa ne olur ayrıca kendi beka sorunları. Geçen taksi ile bir yere gidiyordum. Taksi kırmızı da durdu muhabbet ediyoruz taksici ile o sırada sağ kaldırımdan her halinden Suriyeli olduğu belli olan iki genç yürüyor. Arkadakinin elinde bir tane bavul var tekerlekli olanından iki metre yol gidene kadar elli kere elinden düşürdü saçma sapan tavırları filan var ikisinin de Suriyeli olduklarını anlamasam(başka dil konuşuyorlardı) meczup diyecektim. Çoğu bu şekilde zaten, bence büyük adamların ya da diğer büyük adamların düzenli orduları karşısında hem teknolojik hem stratejik hem taktiksel hem fiziksel olarak şansları hiçe yakın. O yüzden neden savaşmadılar noktasında değilim. Uluslararası kanunlar iki yüzlü değil bizimkilerin iş bilmezliği. Avrupası orası burası sorunları bizden çok çok önce çözmüş bu olayı çözdükleri gibi sorunu onlar değil biz yaşıyoruz. Ayrıca bizim insanlarımızda savaştan değil ama şuan ki düzen kaçmak için akın akın başka ülkelere gidiyor. Parazit muamelesi görsünler istemem. Son olarak ilerde kendi işin olursa umarım tek başına idare edebileceğin bir iş kurarsın :)

Son düzenleme:
O gemiyi satın alıp içine tüm mültecileri tıka basa dolduracaksın. Tıpkı Allah'ın cehennemde cehennemi ağzına kadar doldurması gibi. Sonra da geberip gidecekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı