Tunçmatik Lite 850VA alınır mı?

Elensari

Hectopat
Şu markaya akü alacağım. Hangi markayı önerirsiniz?

İnternette biraz araştırınca 12V 9 ah kuru bakımsız akü orbus olanını önerdiler ve orbus akünün ağırlığı 2550 GR olmalı yazısı karşıma çıktı. Böyle bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabirsiniz hocam. Kullananlar memnun. Ağırlık konusunda fazla bilgim yok. Genelde bu tip akülerin ağırlıkları aynıdır.

Orbus marka aküyü 3 ay önce almıştım, UPS 2 haftadır bozuk şekilde kenarda yatıyor. Servis uzak olduğu için henüz götüremedim, yakın zamanda götüreceğim. Kullandığım süreçte memnundum. Ağırlığını kg olarak bilmiyorum ama biraz ağır.
Link

Teşekkürler. Birilerine yardımı dokunur diye o yorumu buraya bırakıyorum.
Not: Editör başlığı değiştirmiş, içerik ile başlık uyumlu değil.

Mağazadan ORBUS Akü istemiştim ama istediğim esnada ellerinde olmadığı için yeni üretim TNL yollamışlar. Elimdeki bitik fakat kalitesine emin olduğum Akü 2550 gr. Ağırlığındayken, sıfır TNL Akü 2350 gr. Ağırlığında çıktı. Bende mağazaya şikayetimi bildirdim ve sipariş öncesi talep ettiğim ORBUS markası ile değişimini istedim. Mağaza da sağ olsun bana biraz zaman kaybettirmiş olsa da hemen değişimi yapıp yeni üretim ORBUS marka Aküleri yolladı. Tam olması gereken gibi 2525 / 2550 gr. Ağırlıkta Aküler! Unutmayın ki; Akü ağırlığı kalitenin en bariz belirtilerindendir. Olması gerekenden çok daha hafif ve üretim tarihi eski olan Aküleri almaktan kaçının derim ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı