Tunçmatik Lite II 650VA Sistemi Ne Kadar Süre Çalıştırır?

Sistem özelliklerinizi ve monitörünüzü söyleyin.
*Ryzen 3 2200G
*MSI A320 PRO-VD/S Anakart
*MSI GTX 1050Ti Aero ITX
*Seagate Barracuda 7200RPM 1TB HDD
*XPG Gammix 8GB 3000MHz
*FSP Bluestorm 500W 80+
Monitör değişecek fakat muhtemelen ViewSonic VX2457-MHD alacağım.

650 VA yerine hiç yoktan 850 VA alın çünkü arada batarya farkı var.
Benim sistemimi tüm parçalar %100 yükte 9 dakika idare ediyor. Sosyal/Youtube dolaşırken 22 dakika elektrik gittiğinde uyarı bile vermedi çalıştı.
Bir de çok fan sesi yaptığı söyleniyor. Sizde de var sanırım. O konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de çok fan sesi yaptığı söyleniyor. Sizde de var sanırım. O konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Benimkinde fan yok.
Model farkından olabilir. Benimki Lite 2 modeli, Digitech olanlarda fan oluyor diye tahmin ediyorum.
TuncMatik ups fanını değiştirme evet fanı biraz gürültülü çalışıyor fakat fan değiştirmek garantisini iptal ediyor.
Evde yapmak garantisini iptal ediyor ise serviste yaptırın. ;)

650 VA yerine hiç yoktan 850 VA alın çünkü arada batarya farkı var.
Benim sistemimi tüm parçalar %100 yükte 9 dakika idare ediyor. Sosyal/Youtube dolaşırken 22 dakika elektrik gittiğinde uyarı bile vermedi çalıştı.
İmzada yer alan sistemi kullanıyorum. Elektrik gidip site jeneratörü devreye girene kadar (45 saniye) bilgisayar kapandığı için bir kaç kez windows çöktü. Şimdi bu UPS'i almayı düşünüyorum sizce 5 dk dahi olsa bilgisayarı açık tutmaya yeter mi? Zaten 1 dk içinde sitenin sistemi devreye giriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı