Tunçmatik UPS çalışmıyor

Modeline göre de değişebilir.
Hocam 4 saat oldu butona tıkladım ses bile yok başka bi öneriniz yoksa iade edecem alıcı koruması ile almıştım.

Merhaba. Evet, şarjla geçen 4 saatte mutlaka iç aküsünün şarj alması ve çalışabilmesi gerekirdi hocam, ya iç aküsü ölüdür veya akü şarj modülü içten sıkıntılı bir durumdadır. Bu nedenle onu iade edin, alıcı koruması (iade garantisi) varmış zaten. Aksi halde yeni akü/aküler satın almak veya şarj modülü içten arızalı ise onu tamir ettirmek durumunda kuvvetle muhtemel kalacaksınız gibi görünüyor. Şarj etmeden önce akü kutup başı kablo pabuçlarını kontrol ettiniz mi, gevşek, ayrılmış veya akülere temassız durumda olabilirler. Öyle bir durum varsa o zaman önce onu giderip yeniden UPS'yi şarja bağlayıp alınan sonuç değişmiyorsa iade yoluna mutlaka gidin. Kolay gelsin.

Sağ olun hocam boşluk yoktu fon makinesi bağladım yine çalışmadı aküler ölmüş ya da şarj kablosunda sorun var iade talebinde bulundum.

@Yeni Teknik Sembol içini açtım aküler elektrik gitmiyordu biraz oynattım almaya başladı bekleyeceğim yine 1 saat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinize göre sıkıntı var gözüküyor. İade edebilirsiniz. Fön makinesi ile denemeyin. Sağlam bile olsa kendini kapatır. Gücü yetmez. Daha hafif yükler ile deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…