Turabi hakkında yakalama kararı çıkartıldı!

@Shimada Sensei, hocam sevinmedim/üzülmedim şeklinde aynı şekilde kullandım ama sanırım yanlış anlaşılmışım gibi hissediyorum. Bu tür olaylara bende kesinlikle katılmıyorum. İyi ki tutuklanıyor diyemiyorum maalesef. Üzülmüyorum sadece. Şimdi tekrar okuduğumda son kısmı yanlış yazdığımın farkına vardım aslında.

Şarkı bildiğim kadarıyla İngilizce, Türk kitlesine hitap etmesi amacıyla çıkarılan bir şarkı değil. Türkiyede gündem olması dolayısıyla böyle bir karar verilmesi açıkçası mantık dışı bir durum. Şarkıya erişim engeli getirilebilir ki bunu bende desteklerim fakat sırf Türk vatandaşı olduğu için yakalama kararı çıkarmak ne kadar mantıklı bilemedim.

Erişim engeli getirilmesini doğru buluyorum lakin yakalama kararı konusunda daha sıkıntılı insanların elini kolunu rahatça gezdiğini göz önünde bulundurursak bu kararı mantıklı bulmuyorum.

Bı tarz tiplerin ünlü edilmesi bile çok büyük bir utanç ülkemiz için. Basit bir yarışmada bile nobranlık ve şiddetle ünlenmişti. Kalitesiz bir tip işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı