Turan (Türk) Birliği Kurulur mu?

Çok medenice yazdınız o yüzden çok teşekkür ediyorum. Zaten şu anda olmayacak onu ben de biliyorum. Ama bir gün kurulabilir diyorum ben size sadece. Aynı zamanda kurulursa o kadar kolay yıkılmaycağını düşünüyorum.

LAN kursak nolacak kurmasak nolacak sanki süper güç olacağız 50 60 yıl boyunca sovyet hakimiyeti içerisinde olan ülkelerle turan kuracağız üstüne Rusya bir şey diyemiyecek vay beeeee.

Sakin ol dostum belli ki yaşı küçük. Bunun yüzünden ban yemeye deymez.

LAN kursak nolacak kurmasak nolacak sanki süper güç olacağız 50 60 yıl boyunca sovyet hakimiyeti içerisinde olan ülkelerle turan kuracağız üstüne Rusya bir şey diyemiyecek vay beeeee.

Merak ediyorum acaba ban yiyecek miyiz birazdan?

Kuruldu diyelim, zayıf ve geniş topraklı bir devlet olur. İçlerinde en büyük güç Türkiye Cumhuriyeti. Tek başına oynar diğerlerine karşı diyebiliriz. Mesela Dolgan, Azeri, Çuvaş, Hakas, Kırgız, Başkırt, Yakut, Özbek, Kazak, Tuva. Bu devletlerin bir kısmı Rusya'da şuan. Bunlar bağımsız ülke kurdular diyelim. Rusya'nın dibinde kurdular ülkeyi. Rusya ne diyecek? Alın alın sorun yok diyecek hali yok ya. Karşı çıkacak. Benim yukarıda yazdığım birlik çok daha mantıklıydı.

Şu anda bile diplomatik ilişkimiz yok bile Orta Asya da ki türkler ile.

Ben size hemen mı kurulacak dedim? Ben dedim ki bir gün kurulabilir. Hemen şimdi demedim ki ya. Belki 50 yıl belki de 500 yıl sonra. Bunu ben bilemem

Bakın şimdi haksızsınız demiyorum. Ama çoğu özerk devlet katılamayacak tabii ki de. İkinci olarak onlar Azeri değil Azerbaycan Türkleri.

Peki kim kuracak 50, 500 yıl sonra Turan'ı? Çoğunluğu TikTok kullanan gençler mi?

Hocam dediğim gibi ben bilemem her an kurulabilir belki 10 dk sonra belki de 500 yıl. Ama konu TikTok ise iş değişir. Bana göre TikTok yasaklanmalı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…