Turbobit indirme hızı bypass edilebilir mi?

Swaglikeohio

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2020
Mesajlar
2.765
Çözümler
13
Başlıkta da belirttiğim gibi Turbo Bit Premium olmadan verdiği hız 60 kbps limitli oluyor fakat ben bunu nasıl bypass edebilirim? Yani normal indirme gibi yapabilirim Premium hesabım olmadan? Denetim kullanıldı.
 
Debrid siteleri var linkinizi premiuma çeviriyorlar ve 10 - 15 reklam geçip indirebiliyorsunuz son hızda. Ücretsiz yöntemi buydu. Ücretli yöntemi ise premium hesap almak.
 
Premium olmadan yapamazsın. Eskiden Turbobit (ya da benzeri sitelerin) linklerini hızlandıran yerler vardı. Onlardaki mantık da zaten linkini verdiğin Turbobit dosyasını site kendi premium hesaplarıyla kendi sunucularına download ediyorlardı. Daha sonra aynı dosyayı daha hızlı bir şekile o sunuculardan indiriyorsun. Yani her ne şekilde olursa olsun premium olmadan olmuyor.
 
Bu site var mesela ben onu kullanıyorum. Çeviremediği servis yok gibi bir şey. 6 aylık almıştım bugün bitti. 150 liraya 6 aylık bence makul bir fiyat.
 
Anydebrit sitesinden bypass edebilirsin.
1649780222072.png

Teşekkür ederim hocam.
 
Anydebrid sitesi hakkında eksisözlükte SCAM olduğuna dair başlık açılmış ve bende de siteye Adguard ve Chorme uyararak girmemi engelliyor. Bilginize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı