Turbobit iptali nasıl yapılır?

Peki acaba "7979" adlı numaranın neden dolandırıcı numarası olduğu söylenmiş? Gerçekten öyle midir ya da eski yıllarda mı öyleydi? Sonradan resmi bir numara mı olmuştur? Size bazı linkler atmıştım.

Çok bilgim yok fakat güvenilir yerler olmadığı sürece hiçbir yerden satın alım yapılmamalı.

Google seni aramaz mesela babam bu şekilde 600 TL kaptırmıştı.
 
Çok bilgim yok fakat güvenilir yerler olmadığı sürece hiçbir yerden satın alım yapılmamalı.

Google seni aramaz mesela babam bu şekilde 600 TL kaptırmıştı.
Bana soracak olursan premium üyelik karşılığı sınırsız hızda indirme devri kapanmalı. Eskiden Rapidshare, Hotfile gibi siteler vardı (2011 yılından beri bu sitelerin varlığından haberim var çünkü ben epey eskileri yaşamış, MSN dönemlerinden geçmiş biriyim) ama kapatıldı. Turbobit ayakta kalanlardan biri ama bence o site bazı şeyleri değiştirmeli artık. Turbobit'e 2021 yılında bakınca her an kapanacak veya iflas edecek bir site gibi geliyor. Ayrıca site ile ilgili birçok şikayet var ve güvenen kişi az gibi görünüyor. Günümüzde Google Drive gibi, Yandex, Mega.nz gibi servisler varken Turbobit hala sınırlama olmadan indirebilmek için para istemesi aşırı saçma birşey bence. :( Bazı siteler nedense hala Turbobite dosya yüklemeyi ve paylaşmayı tercih ediyor. Oysa en güzeli Google Drive.
 
Bana soracak olursan Premium üyelik karşılığı sınırsız hızda indirme devri kapanmalı. Eskiden rapidshare, hotfile gibi siteler vardı (2011 yılından beri bu sitelerin varlığından haberim var çünkü ben epey eskileri yaşamış, MSN dönemlerinden geçmiş biriyim) ama kapatıldı. Turbobit ayakta kalanlardan biri ama bence o site bazı şeyleri değiştirmeli artık. Turbobit'e 2021 yılında bakınca her an kapanacak veya iflas edecek bir site gibi geliyor. Ayrıca site ile ilgili birçok şikayet var ve güvenen kişi az gibi görünüyor. Günümüzde Google Drive gibi, Yandex, mega. Nz gibi servisler varken turbobit hala sınırlama olmadan indirebilmek için para istemesi aşırı saçma bir şey bence. :( bazı siteler nedense hala turbobite dosya yüklemeyi ve paylaşmayı tercih ediyor. Oysa en güzeli Google Drive.

Turbobit kullananlar eski upload rehberlerinden yararlanıyorlar. Şu anda mega, Google Drive gibi bir sürü upload sitesi var. En sade ve güzeli MediaFire gibi duruyor. Google Drive'da yararlı.
 

Geri
Yukarı