Turbonet internet alınır mı?

651982

Decapat
Paketleri bu şekilde, bayağı uygun gibi geldi bana. Sizce alınır mı? Kullanan var mı, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1701807887353.png
    1701807887353.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 126
TurkNet alabiliyorsanız onu alın. Böyle şeyler ile vakit kaybetmeyin, bunları ucuz diye alıyorsunuz, 1-2 ay sonra hakem heyetini boylamak zorunda kalıyorsunuz. Sadece burada değil her yerde turbonet mağduru var. Almayın, aldırmayın.

TurkNet alabiliyorsanız onu alın. Böyle şeyler ile vakit kaybetmeyin, bunları ucuz diye alıyorsunuz, 1-2 ay sonra hakem heyetini boylamak zorunda kalıyorsunuz. Sadece burada değil her yerde turbonet mağduru var. Almayın, aldırmayın.
Ben şu an aktif olarak türknet kullanıyorum gayet memnunum ama fiyatı pahalı olduğu için daha uygun arayışı içindeyim hocam.

Ben şu an aktif olarak TurkNet kullanıyorum gayet memnunum ama fiyatı pahalı olduğu için daha uygun arayışı içindeyim hocam.

Bu firma milleti mağdur bırakmaktan başka bir şey yapmıyor, ilk başta 75 alırsınız. 1-2 ay sonra düşer 0,08 downloada 0.03 uploada. Fiyatına bakmayın, bu tür durumlar her yerde geçerli. Bunları alıyorsunuz, 1-2 ay sonra gelip buraya "downloadım düştü, uploadım düştü" tarzında konular açıyorsunuz. Almayın, aldırmayın şu lanet olası firmayı.

Bu firma milleti mağdur bırakmaktan başka bir şey yapmıyor, ilk başta 75 alırsınız. 1-2 ay sonra düşer 0,08 downloada 0.03 uploada. Fiyatına bakmayın, bu tür durumlar her yerde geçerli. Bunları alıyorsunuz, 1-2 ay sonra gelip buraya "downloadım düştü, uploadım düştü" tarzında konular açıyorsunuz. Almayın, aldırmayın şu lanet olası firmayı.
Peki, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı