Ben şu an aktif olarak türknet kullanıyorum gayet memnunum ama fiyatı pahalı olduğu için daha uygun arayışı içindeyim hocam.TurkNet alabiliyorsanız onu alın. Böyle şeyler ile vakit kaybetmeyin, bunları ucuz diye alıyorsunuz, 1-2 ay sonra hakem heyetini boylamak zorunda kalıyorsunuz. Sadece burada değil her yerde turbonet mağduru var. Almayın, aldırmayın.
Ben şu an aktif olarak TurkNet kullanıyorum gayet memnunum ama fiyatı pahalı olduğu için daha uygun arayışı içindeyim hocam.
Peki, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Bu firma milleti mağdur bırakmaktan başka bir şey yapmıyor, ilk başta 75 alırsınız. 1-2 ay sonra düşer 0,08 downloada 0.03 uploada. Fiyatına bakmayın, bu tür durumlar her yerde geçerli. Bunları alıyorsunuz, 1-2 ay sonra gelip buraya "downloadım düştü, uploadım düştü" tarzında konular açıyorsunuz. Almayın, aldırmayın şu lanet olası firmayı.
Peki, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Yok hocam, türknet ile devam ediyorum.Hocam aldınız mı bende arayış içerisindeyim de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.