Alınır hocam. PC toplama değil de dekoratif bardak altlığı gibi bir şey olabilir.
Servis tepsisi mesela...
Alınır hocam. PC toplama değil de dekoratif bardak altlığı gibi bir şey olabilir.
Vallla düşünsene aga, Turbox bilgisayar malzemesi ürettiğini düşünüyorsun. İnsanlar mizah malzemesi olarak kullanıyor.Servis tepsisi mesela...
Siz Turbox System manufacturer neden OEM yazıyor diye kızıyorsun OEM demek Turbox sistem üreticisinin neden OEM yazdığı için kızdığını soruyorsunuz. OEM, orijinal ekipman üreticisi anlamına gelir ve şirketin orijinal ürünler ürettiği anlamına gelir. OEM anlamına bakmak isterseniz Orijinal ürün üreticisi - Vikipedi Vikipedi linkine bakabilirsiniz. Ayrıca çok yavaş olduğunu söylüyorsunuz ama ben kullanıyorum. ASUS H81M-D anakartım vardı ve içinde Samsung SSD vardı fakat en fazla 20-30 MB yazma hızı alıyordum. Ancak Turbox anakart aldım ve şimdi 100 MB üzeri yazma hızı almaktayım. Ayrıca 4. nesil i5 CPU'yu desteklemesine rağmen içinde M.2 SSD slot girişi çıktı ve ses kalitesi çok iyi. Ayrıca ben ASUS H81M-D anakartta Visual Studio'yu açarken en az 3 dakika beklerken şimdi Visual Studio en fazla 10-20 saniyede açılıyor (Turbox). Bu kadar hızlı ve yazılımcı olarak memnun kaldığım halde siz nasıl kötülersiniz anlamadım.
H81M-D olan 4 nesil i5 CPU ve ekran kartını ve 16 GB RAM Turbox anakartına geçirdim ve gözle göürünür hız gördüm ayrıca 1 günden fazla kullandım hiç ısınma görmedim. Neden siz bu kadar kötülediğiniz anlam veremedim. Eğer bu kadar kötü ise neden ben gözle görür bir hız gördüm yazılımcı olarak ben mi aptalım sizmi cevabı yazın.
H81M-D anakartı 4. nesil i5 işlemci ve ekran kartıyla birlikte 16 GB RAM Turbox anakartına yükselttim ve bilgisayarımın çok daha hızlı çalıştığını fark ettim. Bu anakartı kullandığım bir günden fazla süre boyunca hiç ısınma problemi yaşamadım. Bu anakartı neden bu kadar kötülediğinizi anlamıyorum. Bu anakart bu kadar kötüyse, ben neden bu kadar hız artışı gördüm? Yazılımcı olarak ben mi yanılıyorum yoksa siz mi? Bunu bana açıklayın.
Ayrıca internette araştırma yaptım ve sahte Turbox anakart üretildiğine dair hiçbir kanıt bulamadım. Türkiye'de sadece işlemci, RAM, ekran kartı ve SSD gibi parçaların sahte üretildiğini bilgisi internette bulamadım ama anakartların sahte üretildiğini hiç duymadım. Eğer Turbox anakartların sahte olduğunu veya orijinal olmadığını kanıtlayan bir site biliyorsanız, lütfen benimle paylaşın.
Sahte bir anakart üretilse bile, Windows'un bu anakart üzerinde lisans aktif etmesine izin vermeyeceğini düşünüyorum. Bizim türklerde maalesef şöyle bir algı var: Türkler iyi bir şey yapamaz, ama yabancılar daha iyi yapar. Siz bu anakartın hızlı olamayacağını, performans düşüklüğü yaşatacağını söylemişsiniz ama ben böyle bir şey yaşamadım. Anakartınızda uyumlu bir işlemci ve ekran kartı kullanmanız gerekiyor. Örneğin, %50 daha hızlı bir işlemciye %110 daha hızlı bir ekran kartı takarsanız, işlemciniz ekran kartının hızına yetişemez ve yavaşlar. Oyunlarda daha çok ısınır ve performans düşer. Sonra da kalkıp 'anakart çöp' dersiniz. Çin her zaman sahte ürün üretmiyor. Huawei ve Xiaomi gibi kaliteli telefon markaları da Çinli. Bu algıyı değiştirmeniz lazım. Ben Google'da 'sahte anakart' diye arattığımda bile 'sahte anakart vardır' diyen bir site bulamadım. Bu yüzden bu anakartı kötülemeyi bırakın. Ben Turbox kullanıcısı olarak memnunum. Siz almadan konuşanlara da yorum yapanlara da kulak asmayın. Bazen ucuz ürün de kaliteli olabilir. Her zaman pahalı ürün kaliteli olacak diye bir kural da yoktur. Çünkü bazen kötü ürünleri kaliteliymiş gibi göstermek için fiyatını yükselten dolandırıcılar vardır.
Siz Turbox System manufacturer neden OEM yazıyor diye kızıyorsun OEM demek Turbox sistem üreticisinin neden OEM yazdığı için kızdığını soruyorsunuz. OEM, orijinal ekipman üreticisi anlamına gelir ve şirketin orijinal ürünler ürettiği anlamına gelir. OEM anlamına bakmak isterseniz Orijinal ürün üreticisi - Vikipedi Vikipedi linkine bakabilirsiniz. Ayrıca çok yavaş olduğunu söylüyorsunuz ama ben kullanıyorum. ASUS H81M-D anakartım vardı ve içinde Samsung SSD vardı fakat en fazla 20-30 MB yazma hızı alıyordum. Ancak Turbox anakart aldım ve şimdi 100 MB üzeri yazma hızı almaktayım. Ayrıca 4. nesil i5 CPU'yu desteklemesine rağmen içinde M.2 SSD slot girişi çıktı ve ses kalitesi çok iyi. Ayrıca ben ASUS H81M-D anakartta Visual Studio'yu açarken en az 3 dakika beklerken şimdi Visual Studio en fazla 10-20 saniyede açılıyor (Turbox). Bu kadar hızlı ve yazılımcı olarak memnun kaldığım halde siz nasıl kötülersiniz anlamadım.
H81M-D olan 4 nesil i5 CPU ve ekran kartını ve 16 GB RAM Turbox anakartına geçirdim ve gözle göürünür hız gördüm ayrıca 1 günden fazla kullandım hiç ısınma görmedim. Neden siz bu kadar kötülediğiniz anlam veremedim. Eğer bu kadar kötü ise neden ben gözle görür bir hız gördüm yazılımcı olarak ben mi aptalım sizmi cevabı yazın.
H81M-D anakartı 4. nesil i5 işlemci ve ekran kartıyla birlikte 16 GB RAM Turbox anakartına yükselttim ve bilgisayarımın çok daha hızlı çalıştığını fark ettim. Bu anakartı kullandığım bir günden fazla süre boyunca hiç ısınma problemi yaşamadım. Bu anakartı neden bu kadar kötülediğinizi anlamıyorum. Bu anakart bu kadar kötüyse, ben neden bu kadar hız artışı gördüm? Yazılımcı olarak ben mi yanılıyorum yoksa siz mi? Bunu bana açıklayın.
Ayrıca internette araştırma yaptım ve sahte Turbox anakart üretildiğine dair hiçbir kanıt bulamadım. Türkiye'de sadece işlemci, RAM, ekran kartı ve SSD gibi parçaların sahte üretildiğini bilgisi internette bulamadım ama anakartların sahte üretildiğini hiç duymadım. Eğer Turbox anakartların sahte olduğunu veya orijinal olmadığını kanıtlayan bir site biliyorsanız, lütfen benimle paylaşın.
Sahte bir anakart üretilse bile, Windows'un bu anakart üzerinde lisans aktif etmesine izin vermeyeceğini düşünüyorum. Bizim Türklerde maalesef şöyle bir algı var: Türkler iyi bir şey yapamaz, ama yabancılar daha iyi yapar. Siz bu anakartın hızlı olamayacağını, performans düşüklüğü yaşatacağını söylemişsiniz ama ben böyle bir şey yaşamadım. Anakartınızda uyumlu bir işlemci ve ekran kartı kullanmanız gerekiyor. Örneğin, %50 daha hızlı bir işlemciye %110 daha hızlı bir ekran kartı takarsanız, işlemciniz ekran kartının hızına yetişemez ve yavaşlar. Oyunlarda daha çok ısınır ve performans düşer. Sonra da kalkıp 'anakart çöp' dersiniz. Çin her zaman sahte ürün üretmiyor. Huawei ve Xiaomi gibi kaliteli telefon markaları da Çinli. Bu algıyı değiştirmeniz lazım. Ben Google'da 'sahte anakart' diye arattığımda bile 'sahte anakart vardır' diyen bir site bulamadım. Bu yüzden bu anakartı kötülemeyi bırakın. Ben Turbox kullanıcısı olarak memnunum. Siz almadan konuşanlara da yorum yapanlara da kulak asmayın. Bazen ucuz ürün de kaliteli olabilir. Her zaman pahalı ürün kaliteli olacak diye bir kural da yoktur. Çünkü bazen kötü ürünleri kaliteliymiş gibi göstermek için fiyatını yükselten dolandırıcılar vardır.
@260112 sence.
hocam sence doğrumu diyor onu sordum rahatsız ettiysem özürdierimNiye etkiletlediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.