Turbox bilgisayar alınır mı?

Turbox yerine Itopya gibi sitelerden hazir sistem alabilirsin. Hazir sistemlerde sanirsam sadece ekran kartini senin takman gerekiyordu. Bunu da yapabilirsin diye dusunuyorum.
 
Turbox kullanıcısı değilim ama adamların kötü yaptığı şey eski nesil olması işlemci güçlü ama DDR 3 çok abartıyorsunuz.
İşlemciye lafım yok. Eski olsa da hala günlük işler için yeterli, güzel bir işlemci. Ama işlemci harici parçalar çok kalitesiz. Kaliteli parçalar alınsa ama düşük seviye olsa yine idare eder ama o malzeme kalitesindeki bir sistemi ben evimin avlusuna bile sokmam.
 
Turbox kullanıcısı değilim ama adamların kötü yaptığı şey eski nesil olması işlemci güçlü ama DDR 3 çok abartıyosunuz.
Hehe, DDR3 işlemci güzelmiş. 2017'de aldığım dandik Casper bilgisayarda bile DDR4 var. İşlemci desen i5 670 midir nedir onu takıyorlar.
 
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım çok kötü. Yeni bilgisayar almak için N11'den bilgisayar fiyatlarına bakarken bu sistemi gördüm.
Çok hoşuma gitti almayı düşünürken internetten bir bakayım dedim hiç kimse açılım yapmamış ama yorumlar gerçekten çok kötü herkes Turbox'u gömmüş. Çok fazla bir bütçem yok maalesef ve bilgisayar toplayamam. Toplasam bile kendim kuramaycağımdan dolayı herhangi bir bilgisayarcıya parçaları güvenemiyorum.
Oynadığım oyunlar çok yüksek oyunlar değil Minecraft Valorant Roblox vs. vs. Gibi oyunlarda bana yüksek FPS vermesi benim için yeterli olacaktır.
Gerçekten bu Turbox markası çok mu kötü?
RTX veya GTX ekran kartlarına tapan tipler yazmazsa memnun olurum.

Bu sistemi alacağına APU sistem al sonrasında ekran kartı alırsın daha performanslı olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı